Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Γενετικά πειράματα προκαλούν ανατριχίλα.


Πού μπορούν να οδηγήσουν τα γενετικά πειράματα; Πόσο εύκολο είναι να χαθεί ο έλεγχος όταν παίζει κανείς με το DNA ανθρώπων και ζώων; Τις απαντήσεις δίνει το νέο θρίλερ «Splice» με τον Adrien Brody και τη Sarah Polley, το νέο trailer του οποίου μόλις κυκλοφόρησε.

Οι δυο αξιόλογοι ηθοποιοί υποδύονται ένα ζευγάρι γενετιστών, οι οποίοι εργάζονται πάνω σε μεθόδους απομόνωσης χρήσιμων πρωτεϊνών και άλλων στοιχείων από τα ζώα, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν στη δημιουργία αποτελεσματικών φαρμάκων για τον άνθρωπο....Κάποια στιγμή, όμως, οι δυο τους θα δείξουν... υπερβάλοντα ζήλο για την επιστήμη τους και θ’ αποφασίσουν να παραβούν κάποιους κανόνες, συνδυάζοντας ανθρώπινο με ζωικό DNA, δημιουργώντας ένα νέο υβριδικό είδος ζωής. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με το σχέδιο.

Το εντυπωσιακό αυτό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας έχει γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Vincenzo Natali, ο άνθρωπος που μας είχε δώσει πριν από μια δεκαετία περίπου το «Cube», ένα ανατριχιαστικό θρίλερ που άφησε το δικό του στίγμα και απέκτησε φανατικούς οπαδούς.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails