Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Αμα ντεν μιλάει Ρώσικα....ντουλειά ντεν έχει!!!!!

Επειδή ακούω τώρα τελευταία όλο και πιο συχνά, εδώ κατά τα μέρη μας, ότι οι περισσότεροι τουριστικοί επιχειρηματίας ψάχνουν αποκλειστικά και μόνο προσωπικό που να μιλάει ΚΑΙ την Ρωσική γλώσσα και κάτι μου λέει ότι σίγουρα κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και σε άλλες τουριστικές περιοχές, είναι νομίζω καλύτερα να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, διότι δεν είναι και τόσο ευχάριστα τα πράγματα από την υποτιθέμενη νέα αναπτυσσόμενη αγορά αφίξεων τουριστών δηλαδή την Ρωσία!
Ασε που το θεωρώ υπερβολικό κάθε φορά που ανοίγετε μια καινούργια αγορά, θα πρέπει να μαθαίνουμε και την αντίστοιχη γλώσσα.
Δηλαδή αύριο αν μας πουν ότι έρχεται «κόσμος» από την Ζιμπάμπουα, θα πρέπει οπωσδήποτε κάποιος για να εργαστεί στον τουριστικό τομέα, θα πρέπει να γνωρίζει την αντίστοιχη γλώσσα??
Ας σοβαρευτούμε κάποτε και ας δούμε την ουσία!
Διαβάστε σχετικά με τα προβλήματα και της Ρωσικής οικονομίας:
"Σημαντικό αντίκτυπο" στην ρωσική οικονομία έχει η παγκόσμια κρίση, η οποία αναγκάζει την Μόσχα να αναβάλλει ορισμένα σχέδια της, όπως να μετατραπεί σε διεθνές οικονομικό κέντρο, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. "Η κρίση έχει προκαλέσει αλλαγές στα σχέδια μας κατά τρόπο σημαντικό αλλά θα προχωρήσουμε παρά τις δυσκολίες" δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκλογή του Ντμίτρι Μεντβέντεφ στην ρωσική προεδρία. "Θα ήταν ανόητο να πούμε ότι δε συμβαίνει τίποτα. Για παράδειγμα, είναι φανερό ότι το σχέδιο μας να μετατρέψουμε την Μόσχα σε διεθνές οικονομικό κέντρο είναι πολύ φιλόδοξο και δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στις προτεραιότητες μας σήμερα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα το εγκαταλείψουμε" τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

1 σχόλιο:

zouri1 είπε...

εγω συμφωνω να γνωριζουν και τη ρωσικη γλωσσα ,γιατι προκειται για μια μεγαλη αγορα ,και μεχρι πριβ την κριση στηριζε τον τουρισμο σε αρκετα κρατη .

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails