Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αρχισαν τα επεισόδια στη Χερσόνησο... ΚΑΛΗ ΣΑΙΖΟΝ λοιπον!




Άρχισαν τα …όργανα στη Χερσόνησο. «Ποδαρικό» έκαναν οχτώ Ολλανδοί, οι οποίοι «τύφλα» στο μεθύσι, προχθές το πρωί έκαναν «γιουρούσι» σε τουριστικό λεωφορείο, το οποίο έκαναν «καλοκαιρινό».

Σύμφωνα με την Αστυνομία μεταξύ άλλων έσπασαν καθίσματα και «ξήλωσαν» πυροσβεστήρες. Αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής κατέφθασαν στο σημείο και προχώρησαν με επεισοδιακό τρόπο στην σύλληψη των οχτώ Ολλανδών, εκ των οποίων μάλιστα οι πέντε ήταν ανήλικοι. Από την Αστυνομία υποστηρίζεται ότι οι νεαροί προέβαλαν αντίσταση, προσπαθώντας να αποφύγουν την σύλληψη τους. Χθες στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι τρεις από τους οχτώ (οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι). Στο πλευρό τους βρέθηκαν αρκετοί φίλοι τους, οι οποίοι έδειχναν ιδιαίτερα ενοχλημένοι για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνελήφθησαν οι νεαροί.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και για κλοπή και σήμερα αναμένεται να δικαστούν στο αυτόφωρο. Ο συνήγορος τους, Χαράλαμπος Δαμιανάκης, δήλωσε ότι οι νεαροί θεώρησαν ότι το λεωφορείο ήταν εγκαταλελειμμένο. Κάποιοι μπήκαν μέσα για να βγάλουν φωτογραφίες και κάποιοι άλλοι παρέμειναν έξω. Με βάση τα όσα υποστηρίζουν οι νεαροί, ο δικηγόρος ανέφερε ότι δεν προέβαλαν αντίσταση, όπως λέει η Αστυνομία, και ότι κάποιοι χτυπήθηκαν χωρίς λόγο.

Βουτιά στο κενό

Εν τω μεταξύ στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου έκανε χθες τα ξημερώματα ένας 18χρονος Ολλανδός, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Ευτυχώς η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο ωστόσο νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με κατάγματα.
Πηγη:patris.gr
Σημ:Περιμενουμε τις συνηθες δηλωσεις των αρμοδιων,ξερετε, του τυπου...."ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ".
Ετσι, απλα, γιατι ο στρουθοκαμηλισμος ειναι στο αιμα μας,... Η μηπως ειμαστε αρμοδιοι MONO για να εξυπηρετουμε τα συμφεροντα των ολιγων?
Οι φωτογραφιες απο την περσινη τουριστικη σαιζον και με τα αντιστοιχα "ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ" των "ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ" μας, οπου ειχαμε καταγγειλει μεσα απο αυτο εδω το blog!!!

Δειτε εδω(κλικ):Εγκλωβισμένοι και εγκαταλειμμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails