ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Πρωτοβουλία για την ανάδειξη της ανεκτίμητης θρεπτικής αξίας του Κρητικού Ελαιολάδου την παρουσίαση των νέων τρόπων προώθησης και πιστοποίησης του, αλλά και την αποτελεσματική προβολή του, αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου και το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου.
Πρόκειται για το «Μεσογειακό Φεστιβάλ Ελαιολάδου», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαΐου 2008 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης, το ΕΘΙΑΓΕ και τις Ενώσεις Αγροτικών Συλλόγων Αποκορώνου, Σητείας και Μυλοποτάμου, καθώς και με την πολύτιμη υποστήριξη της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης.
Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης είναι γευσιγνώστες μεγάλου κύρους, προκειμένου να αξιολογήσουν τα μοναδικά προτερήματα του Κρητικού ελαιολάδου και δημοσιογράφοι από ξένες χώρες για να δοκιμάσουν την απαράμιλλη γεύση του.
Οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις σύγχρονες διαδικασίες πιστοποίησης της ποιότητας του ελαιολάδου και τα ασύγκριτα πλεονεκτήματά του, ενώ θα δοκιμάσουν ελαιόλαδα διαφόρων τύπων και διαφορετικών προελεύσεων και θα παρακολουθήσουν γευσιγνωστικά πάνελ.
ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Πρωτοβουλία για την ανάδειξη της ανεκτίμητης θρεπτικής αξίας του Κρητικού Ελαιολάδου την παρουσίαση των νέων τρόπων προώθησης και πιστοποίησης του, αλλά και την αποτελεσματική προβολή του, αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου και το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου.
Πρόκειται για το «Μεσογειακό Φεστιβάλ Ελαιολάδου», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαΐου 2008 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης, το ΕΘΙΑΓΕ και τις Ενώσεις Αγροτικών Συλλόγων Αποκορώνου, Σητείας και Μυλοποτάμου, καθώς και με την πολύτιμη υποστήριξη της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης.
Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης είναι γευσιγνώστες μεγάλου κύρους, προκειμένου να αξιολογήσουν τα μοναδικά προτερήματα του Κρητικού ελαιολάδου και δημοσιογράφοι από ξένες χώρες για να δοκιμάσουν την απαράμιλλη γεύση του.
Οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις σύγχρονες διαδικασίες πιστοποίησης της ποιότητας του ελαιολάδου και τα ασύγκριτα πλεονεκτήματά του, ενώ θα δοκιμάσουν ελαιόλαδα διαφόρων τύπων και διαφορετικών προελεύσεων και θα παρακολουθήσουν γευσιγνωστικά πάνελ.
1 σχόλιο:
@Με αυτό που έγινε με τα λάδια τώρα τελευταία είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τόσο λάδι στην Κρήτη και συνήθως δεν αγοράζουμε.
Δημοσίευση σχολίου