Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Το 1ο ΘΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΣΑΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανισσαρά το 1ο θερινό τουρνουά σκάκι.
Η πρόεδρος της Σκακιστικής Ακαδημίας Χερσονήσου Πόπη Παρλαμά για μια ακόμη φορά πήρε άριστα στην προετοιμασία, έχοντας προβλέψει τα πάντα και ήταν η άριστη οικοδέσποινα που συντόνιζε όλους τους εμπλεκόμενους. Στο αγωνιστικό μέρος 28 μικροί σκακιστές αναμετρήθηκαν σε 20λεπτες παρτίδες μεταξύ τoυς (10ʼ έκαστος).
Μετά από δυνατές παρτίδες, πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και κάτω από τα βλέμματα των γονιών τους πρώτευσε ο Μιχάλης Παπαδουράκης των Νέων Ηροδότου με 7 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες και πήρε το κύπελλο το οποίο του απένειμε με ευχές και συγχαρητήρια ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανισσαρά κ. Γαλετάκης παλιός σκακιστής, ο οποίος εξέπληξε τους πάντες με τις σκακιστικές του γνώσεις και εμπειρίες.
Ακολούθησαν ισόβαθμοι με 5 βαθμούς τρεις ανερχόμενοι σκακιστές του δήμου Τεμένους οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ζαχάρης Περβολαράκης και Μανόλης Περβολαράκης που πήραν το μετάλλιο από τον γραμματέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανισσαρά κ. Καριωτάκη.
Στα κορίτσια πρώτευσε η Μαρία Γαργουλάκη με 4 βαθμούς σε 7 αγώνες και πήρε το κύπελλο από την αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανισσαρά Μαρίνα Παρλαμά ενώ ακολούθησαν οι Έφη Μαραυγάκη, Αθηνά Ανδρουλάκη με 4 βαθμούς και η Ελένη Μπαλοθιάρη με 3 βαθμούς που βραβεύτηκαν από την ταμία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανισσαρά κ. Κυριακούλη.
Στους τοπικούς παίκτες για 2η συνεχόμενη φορά ο Μάριος Αδαμάκης πήρε βάσει κριτηρίων το κύπελλο από τον συμπαίκτη του της ΣΑΧ Γιώργο Μπουνάκη με τον οποίο ισοβάθμησαν στην 1η θέση με 5 βαθμούς και ακολούθησαν οι Κώστας Λασηθιωτάκης και Χάρης Μαραυγάκης με 4 β. που βραβεύτηκαν από τα μέλη της ΣΑΧ Χερσονήσου, πρόεδρο κ. Παρλαμά Γραμματέα κ. Νίκα αντιπρόεδρο κ. Κτιστάκη, τον κ. Δαγκωνάκη μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής και κ. Ξυδάκη -Περβολαράκη εκπρόσωπο του δήμου Τεμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails