Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Τελικά τι είναι φυσιολογικό???

Βρετανός διαμαρτύρεται ότι «μετατρέπεται σε γυναίκα»!
Λονδίνο
Ένας 60 χρονος Βρετανός με υπερβολικά επίπεδα οιστρογόνου νιώθει ότι «μετατρέπεται σε γυναίκα» και ζητά ιατρική βοήθεια χωρίς αποτέλεσμα.
Ο 60χρονος Τέρι Ράιτ, τραγουδιστής σε παμπ του Μπέρμινγκχαμ και πατέρας πέντε παιδιών, άρχισε πριν από δέκα χρόνια να χάνει τα μαλλιά και τα γένια του και σταδιακά ανέπτυξε θηλυκά χαρακτηριστικά, όπως απαλό δέρμα και στήθη.
Σήμερα, τα παιδιά τον κοροϊδεύουν όταν βγαίνει στο δρόμο. «Είμαι άνδρας, όχι γυναίκα. Και δεν θέλω να είμαι γυναίκα. Θέλω μόνο να ξαναγίνει η ζωή μου φυσιολογική» δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Telegraph.
Οι αιματολογικές εξετάσεις αποκάλυψαν ότι ο Ράιτ έχει αφύσικα υψηλά επίπεδα οιστρογόνου, ωστόσο οι γιατροί δήλωσαν ότι δεν έχουν ξαναδεί παρόμοια περίπτωση. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι ειδικοί δεν ξέρουν πώς να σταματήσουν ή να αντιστρέψουν την πάθησή του.
«Η περίπτωση αυτή φαίνεται πολύ ασυνήθιστη» σχολίασε ο Ρίτσαρντ Ρος, καθηγητής Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ.
Τα επίπεδα οιστρογόνου μπορεί να ανέβουν σε υψηλά επίπεδα στους άνδρες λόγω καρκίνου των όρχεων ή από τη χορήγηση φαρμάκων κατά του καρκίνου του προστάτη. Στην περίπτωση του Τέρι Ράιτ, όμως, η μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε να υπάρχει όγκος.
Ο ψυχίατρος που τον εξέτασε έκρινε ότι ο άτυχος Βρετανός έχει σώας τας φρένας.
Newsroom ΔΟΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails