Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Ο βοσκός και οι "καρχαρίες"!

Αναδημοσίευση σχολίου από την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" της Δευτέρας 28/7/2008:
Ένας κτηνοτρόφος από το ορεινό Λασίθι κοιμήθηκε τις προάλλες στο αστυνομικό τμήμα και μπήκε στις συνήθεις για τους κοινούς θνητούς δικαστικές περιπέτειες, γιατί έφτιαξε δεξαμενή στο βουνό, με 12 κυβικά μπετόν, για να ποτίζει το κοπάδι του. Σημειωτέον ότι του ανατίναξαν με δυναμίτη την προϋπάρχουσα δεξαμενή!
Σε τριάντα χιλιόμετρα απόσταση, στον κόλπο της Ελούντας, έχουν πέσει, μόνο τον τελευταίο χρόνο, 3.000(!) κυβικά σκυροδέματος μέσα στη θάλασσα στο υπερπολυτελές "Ελούντα Μπιτς", για να οικοπεδοποιηθεί το νερό και να κατασκευαστούν νέες σουίτες. Φυσικά, γι' αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα ουδείς έχει λογοδοτήσει, αν και το μισό Μιραμπέλλο βοά. Το υπόλοιπο μισό κατά κάποιους τρόπους βολεύεται, αφού το χρήμα ρέει. Ο νομός σίγουρα διαθέτει και τοπικές αρχές και δύο βουλευτές (Καρχιμάκης, Πλακιωτάκης), μάλιστα ο δεύτερος είναι υφυπουργός.Και δωσ' του μπετόν και σουίτες θεμελιωμένες στον βυθό, για τα βίτσια των Σαουδαράβων σεΐχηδων και τις τσέπες των "καρχαριών" που λυμαίνονται τον κόλπο της Ελούντας.
Διαδώστε το!!

2 σχόλια:

adam είπε...

KAI NA MHN ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ (ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ)ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.ΑΛΛΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ SPA.

busy bee είπε...

Φίλε adam άψογη η τοποθέτηση σου!
βλέπε αντίστοιχους "καρχαρίες" και σε μας εδώ, για να μην ξεχνιώμαστε!!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails