Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Δηλώστε μας πάλι αναρμόδιος κ. δήμαρχε!

Δηλώστε μας πάλι αναρμόδιος κ. δήμαρχε!
Λες και απευθυνόμαστε σε κανένα δημοσιουπαλληλάκο, που μας παραπέμπει, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτή την όμορφη χώρα με τους πλειοψηφικά μίζερους άποικους!
Καταγγείλετε τους δημότες σας γιατί έχουν το θράσος να σας μιλάνε για τα αυτονόητα!
Τι κάθεστε λοιπόν εμπρός κάντε το!
Βγήκατε στα κανάλια και στις εφημερίδες και μονοπωλήσατε πάλι, βλέπεις δεν υπάρχει και αντιπολίτευση!
Μεταφέρω εδώ αποσπάσματα από τις δηλώσεις σας στο τοπικό τύπο:
-¨ Σφοδρά¨ ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Σπύρος Δανέλης!
Πως σας ακούγεται το ¨σφοδρά¨??
- Ο κ. Δανέλης έκανε λόγο για καταγγελίες σκοπιμότητας και εμπάθειας¨¨!!
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!
-¨ θεωρώντας ότι κάποιοι συκοφαντούν τη δημοτική Αρχή,¨
Πως τόλμησαν? Σε σας που έχετε την πόρτα του γραφείου σας ανοικτή, [προεκλογική δέσμευση]αλλά δεν υπάρχει κανένας μέσα![επί της ουσίας εννοώ]
Τώρα όσον αφορά τις συκοφαντίες τι απαντά ο κ. δήμαρχος:
- 1ον Ο κ. Δανέλης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η δημοτική αρχή «ξήλωσε» τους κρουνούς που υπήρχαν.
Εδώ έχει δίκιο, δεν τους ξήλωσε η δημοτική αρχή αλλά ο εργολάβος που έφτιαξε το μεγαλόπνοο έργο ¨ανάπλαση πεζοδρομίων¨ και που κανένας δεν έκανε κανένα υποτυπώδη έλεγχο κατά την διάρκεια και μετά την παράδοση του ¨έργου¨!
- ¨οι κρουνοί απέχουν περί τα 450 μέτρα από το σημείο της πυρκαγιάς, ¨
Ο κρουνός από το σημείο της πυρκαγιάς[Εθνική τράπεζα] απέχει 1440 μέτρα [ξενοδοχείο Belvedere] κ. δήμαρχε! Και αυτό που ίσως δεν αντιληφθήκαμε, ακόμα και 450 μέτρα να ήταν, κάτω υπό ποιες συνθήκες μιλάμε, με μία και μοναδική κεντρική οδική αρτηρία μπλοκαρισμένη εκατέρωθεν για ώρες!
- ¨ 2ον Διαψεύδει κατηγορηματικά τις καταγγελίες κατοίκων ότι δεν υπήρχε νερό¨
Για όλους εμάς τους γαλουχημένους εδώ, ξέρουμε χρόνια τώρα, ότι μέρα – παρά μέρα γίνεται η κατανομή του νερού στο φουλ της σαιζόν. Τώρα μέχρι να ειδοποιηθούν και να λειτουργήσουν οι όποιοι υδραυλικοί χρειάζεται κάποιο Χ χρόνο!
Δεν λέμε λοιπόν ότι δεν λειτούργησαν οι μηχανισμοί, αλλά για το χρόνο που χρειάστηκε.
- .¨ Όσο για το στύλο της ΔΕΗ που είναι «καρφωμένος» στη μέση του στενού, τόνισε ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια κάνουν προσπάθειες…¨
40 χρόνια είναι εκεί ο στύλος, και γιατί πρέπει να γίνονται προσπάθειες 2,5 χρόνια για 1 στύλο?, τι είδους προσπάθειες είναι αυτές? Με τα χέρια προσπαθούμε να τον μετακινήσουμε?, 1 στύλο!! Δηλαδή αν θελήσουμε να υπογειοποιήσουμε το σύνολο των ηλεκτρικών καλωδίων, πόσα χρόνια προσπαθειών θα χρειαστούν?? [μάλλον κάνα δύο γενιές,… πολύ καλά πάμε!!]
Πέρα των ευθυνών της Πυροσβεστικής, που σίγουρα υπάρχουν, δεν μπορούμε να αποποιούμαστε και τις δικές μας και να στρεφόμαστε κατά των πολιτών ακόμα και αν από κάποιους, κατά τα λεγόμενα του δημάρχου, υπάρχουν σκοπιμότητες, ε! όχι δα και από όλους!
Το να λέμε την αλήθεια δεν είναι κακό, ίσα – ίσα που αφοπλίζει, καλύτερα από το να υποτιμούμαι την νοημοσύνη των πολιτών!
Ο καθένας νομίζω, κρίνεται εκ του αποτελέσματος!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια!

9 σχόλια:

adam είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΙΝΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(ΚΟΥΡΝΟΙ)ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΚΟΥΡΝΟΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΑΝ Η ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΙΚΑΝ Η ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ.ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ????ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ??? Η ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
ΜΕ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΗΜΑΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και πολιτικοί φίλε adam!
Πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας ίσως!
Στα κανάλια και στις φυλλάδες για να μην χαλάσουν το προφίλ τους!
Καραγκιόζηδες είναι που καθρεπτίζουν την κοινωνία!
Δώστε τους ένα μάθημα!
Γιατί κάποιοι αξίζετε κάτι καλύτερο!

Greek Rider είπε...

@busy bee, πολύ καλά κάνεις και τα χώνεις και μάλιστα με επιχειρήματα!

Κάποιος πρέπει να τα πει! Επιτέλους οι πολίτες έχουν φωνή!

busy bee είπε...

Φίλε rider, δεν θέλω να σε προσκαλέσω να έρθεις κάποιο βράδυ εδώ, για να δεις την πραγματικότητα, γιατί ντρέπομαι γι` αυτό που είμαι!
Αλλά δεν μπορώ να ανεκτώ άλλο την υποκρισία!
Αυτή την χώρα την φτιάξαν για τα λαμόγια και θέλουν εμάς να φύγουμε,δεν θα τους περάσει!
Εξάλλου τι έχουμε να χάσουμε!
Εδώ τα έχουμε χάσει όλα,και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια μας!
Από αυτό το μετερίζι θα δώσουμε ότι μπορούμε,όχι για μας πλέον αλλά για αυτούς που θα έρθουν μετά!
Νασε καλά! και σε ευχαριστώ!
Ωρα καλή!

busy bee είπε...

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν υπαινίσσομαι τίποτα για τον δήμαρχο, ίσα – ίσα που σε προσωπικό επίπεδο τον εκτιμώ σαν άνθρωπο!
Αλλά μιλάω για αυτούς που καπηλεύονται χρόνια τώρα, τον τόπο και τον τουρισμό!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ (ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΙΣΧΟΣ. ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΗΝΗΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ!!
ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΡΕ!!!
ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΤΟΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ Η ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ?

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails