Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Θα παραιτηθείτε κ.βουλευτές??

Θα παραιτηθείτε κ. βουλευτές του νομού Ηρακλείου η….μας δουλεύετε και εσείς???
Φτάνει ο εμπαιγμός της κεντρικής εξουσίας που θέλει να χωρίσει(και μάλλον τα έχει καταφέρει)την κοινωνία της Κρήτης στα δύο!
Και οι 8 βουλευτές, από όσα δηλώνετε και λέγονται τις τελευταίες μέρες, όπου το θέμα έχει έρθει πάλι στην επιφάνεια!
Μήπως έπρεπε να το είχατε πράξει ήδη???
Η φοβάστε, στην προκειμένη περίπτωση, αν λόγω παραιτήσεων σας και αφού οδηγηθούμε σε εκλογές την ¨λίστα¨ όπου ¨απειλεί¨ η κυβέρνηση και σας κρατάει σε ομηρία??
Έχει καταντήσει θέατρο του παραλόγου η όλη ιστορία με την ίδρυση εφετείου στο Ηράκλειο!
Βέβαια υπάρχει διαφορά, στο ¨έχω την πρόθεση να¨, μέχρι το ¨πράττω¨ και όπως συνήθως παίζετε με τις λέξεις έτσι και τώρα, παίζετε και μαζί με τις λέξεις ¨παίζετε ¨και εμάς, έχω την εντύπωση!
"Μήνυμα προς την κυβέρνηση έστειλαν οι δικηγόροι, του νομού Ηρακλείου, οι οποίοι έδειξαν αποφασισμένοι για τη λήψη μέτρων και την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων αν δε δοθεί σύντομα λύση στο ζήτημα της ίδρυσης του Εφετείου στο Ηράκλειο. Στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου με βουλευτές του νομού, αφού συζητήθηκε για ακόμη μια φορά το θέμα και οι δικηγόροι ζήτησαν για ακόμη μια φορά τη συνδρομή των βουλευτών.
Να σημειωθεί πως οι βουλευτές του νομού, τις επόμενες ημέρες πιθανότατα θα προχωρήσουν στην κατάθεση επερώτησης στη Βουλή, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμη και της παραίτησής τους από τα βουλευτικά τους αξιώματα αν η κωλυσιεργία από την πλευρά του υπουργείου συνεχιστεί."
Μακάρι, δεν λέω!
Ας δούμε μιά φορά τους εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο, ενωμένους και αποφασισμένους!
Και να σας πω κάτι, ασχέτου αποτελέσματος, δεν έχει και τόσο σημασία, για την τοπική κοινωνία, αρκεί να δει στην πράξη ενότητα και αποφασιστικότητα, τουλάχιστον σε τέτοια θέματα από τους εκπροσώπους της.
Εσείς τι πιστεύετε ότι θα γίνει τελικά??

5 σχόλια:

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

καλά το πιστεύεις ότι θα δηλώσουν παραίτηση!!!χαχαχαχχαχαχαχαχαα
αν το δω αυτό!!! .θα σου κάνω μια βραδιά το τραπέζι με ότι γουστάρεις. Εσύ Μάνο τι χάνεις μπας και βγάλουμε κέρδος απ' αυτήν την ιστορία γιατί άλλο κέρδος δεν βλέπω να βγαίνει .

εφετείο=γιοφύρι της ΑΡΤΑΣ

busy bee είπε...

Περίπλους! φυσικά και δεν το πιστεύω!!
Και επειδή είμαστε και οι δύο χάμενοι από χέρι, όταν έρθεις προς τα εδώ, κερνάω εγώ!
Ανοικτά! ότι θέλεις!....από ψωμί....μέχρι...αλάτι!!!!
Πλάκα κάνω!χα!
Πέρνα όποτε θέλεις!

adam είπε...

ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΥΤΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ.

busy bee είπε...

Adam!
σιγά να μην σου κάνουν το χατήρι να παραιτηθουν οι "αόρατοι"!!

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

adam

Άμα παραιτηθούν θα σφάξω 100 αρνιά να κάνω Γλέντι στη πλατεία του χωρίου. Οχι δικά μου αρνιά γιατί δεν έχω άλλα θα βγω στη ζητιανιά άμα το κάνουν ρε !!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails