Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Για πια δημοκρατία και για πια Ελλάδα ρε γ@μώτο!!

Άκουσον – άκουσον !!!!
Από ρεπορτάζ της εφημερίδας ¨Πατρίς¨, δείτε εδώ: http://www.patris.gr/articles/138967/78601
¨ Απειλούν όσους καταγγέλλουν τα κυκλώματα του τουρισμού...
“Άγνωστοι” ανέλαβαν δράση σε βάρος παραγόντων και επιχειρηματιών σε Μάλια και Χερσόνησο!¨…..¨ Όσο πληθαίνουν οι καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν σε Χερσόνησο και Μάλια, τόσο εντείνονται οι απειλές σε βάρος προσώπων, ακόμα και με θεσμικό ρόλο!¨…¨ Σε άλλη περίπτωση συνάδελφος του, επικοινωνώντας με την «Π» έκανε λόγο για «αλεξιπτωτιστές» που έχουν στιγματίσει τη νυκτερινή ζωή της Χερσονήσου και των Μαλίων, ενώ άφησε αιχμές και για πολιτική κάλυψη.¨ …
¨Ανάλογες καταγγελίες έκαναν και άλλοι επιχειρηματίες, οι οποίοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν τόσο ισχυρές διασυνδέσεις που απειλούν με μετάθεση ακόμα και αστυνομικούς που τολμούν να κάνουν ελέγχους!¨….
Θέλουν να φιμώσουν όλους αυτούς (βλέπε, έστω και τους ελάχιστους που είχαν το θάρρος ,(για κάποιους θράσος ) να σηκώσουν την φωνή τους απέναντι στα παράνομα συμφέροντα των ολίγων!)
Σε ποιες κοινωνίες ζούμε τελικά και σε ποια, κατά τα άλλα οργανωμένη πολιτεία και όχι μόνο, (Ευρωπαϊκό – μέλος – κράτος της πολιτισμένης δύσης)???
Όταν φοβάσαι να μιλήσεις!
Όσο αφήνουμε και αφήνει το κράτος να λειτουργεί το παρακράτος, αυτά θα συμβαίνουν μάλλον!
Θέλουμε το κράτος για μας, η το παρακράτος για τους άλλους, λοιπόν??
Όταν έχεις το ¨θράσος¨ να εκφραστείς ελεύθερα, και να ζητάς – μιλάς για τα δημοκρατικά κεκτημένα - αυτονόητα, δηλαδή την εφαρμογή των νόμων! Μα είναι δυνατόν, τώρα…εν έτη 2008!!
Τι συμβαίνει κύριοι?? Τι είδους τρομοκρατία πλανάται γύρω μας??
Υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχουν εισαγγελείς, καλέστε τους και μην αποποιείστε των ευθυνών σας, πάρτε τον νόμο στα χέρια σας και εφαρμόστε τον, είμαι σίγουρος ότι και δικαιοσύνη και κοινωνία, όταν το ζητήσετε θα σταθούν δίπλα σας!
Από πότε στις δημοκρατίες αφήνουμε τους ολίγους να αλωνίζουν με τέτοιο τρόπο?
Είναι η εκφόβιση, όπως λέτε λόγος για να σταματήσουν να λειτουργούν οι θεσμοί?
Γιατί δεν ζητάνε οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, να παρέμβουν αμέσως οι αρμόδιοι κρατικοί λειτουργοί?? Από την στιγμή που όπως λέτε οι ίδιοι υπάρχουν καταγγελίες για τέτοια φαινόμενα τρομοκρατίας?
Έχετε τις καταγγελίες των πολιτών, τι άλλο θέλετε για να προχωρήσετε?
Έχετε ενημερώσει την δικαιοσύνη?
Εσείς της τοπικής αυτοδιοίκησης που καταγγέλνετε όλα αυτά δώστε τα στοιχεία στην δικαιοσύνη και απαιτήστε να παρέμβουν εδώ και τώρα ..
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!
Ζητήστε από την κοινωνία να σταθεί στο πλευρό σας, κάντε την κίνηση, κάντε την υπέρβαση σας και να είστε σίγουροι ότι η κοινωνία περιμένει εκεί!
Φωνή λαού, οργή θεού!
Η μήπως δεν έχουν έτσι τα πράγματα??
Τι μπορεί να συμβαίνει στην πραγματικότητα?
Ερωτήματα και εικασίες γεννιούνται γύρω από το θέμα!
Επιφυλάσσομαι για αργότερα!
Μήπως θα πρέπει να αρχίσω να φοβάμαι και εγώ, μέσα από αυτό το blog, επειδή γράφω όλα τα σχετικά με το θέμα τόσο καιρό??
Μικρές κοινωνίες βλέπετε!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑΔΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΗΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΜΩΡΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ... ΟΤΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΝΧΟ
ΣΤΟ ΒΑR TOY.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΥΟΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!
ΤΩΡΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...
ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ????

Ανώνυμος είπε...

Η διαφθορά είναι τόσο γενική, κι έχει ρίζες τόσο βαθιές, που σε κάνει να σαστίζεις. Μόνο όταν τα αίτια της διαφθοράς εξολοθρευτούν πέρα ως πέρα, θα μπορέσουμε να'χουμε μια ηθική αναγέννηση. Τότε το μέλλον μας θα είναι μεγάλο, όταν όλα στηριχτούν στην ηθική, όταν θριαμβεύσει η δικαιοσύνη, όταν τα γράμματα καλλιεργηθούν όχι για μάταια επίδειξη, παρά για το όφελος του λαού, που έχει ανάγκη από παιδεία και από μόρφωση όχι σχολαστική.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ εγγλέζικες εφημερίδες σας κάνανε ρόμπες πάλι!!!
Η Κρήτη ξεπουλιέται από άκρη σε άκρη!!!!
ΟΙ ρώσοι σας αγοράζουν !!!
Σηκωθήτε να φύγετε τώρα που είναι νωρίς!!!
Κακομοίρηδες.....ανθρωπάκια....Ελληνάκια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα στον τόπο να μην τον έχουν ΑΛΛΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

mano stamata na grafeis kai san anonymos......

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails