Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Εντατικοποίηση των ελέγχων στις περιοχές της Χερσονήσου και των Μαλίων!

Εντατικοποίηση των ελέγχων στα τουριστικά θέρετρα της Χερσονήσου και των Μαλίων με ιδιαίτερη έμφαση στην ηχορύπανση, στην αυστηρή τήρηση της προκαθορισμένης χωρητικότητας των μπαρ, στους πορτιέρηδες και στα συστήματα πυροπροστασίας αποφασίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης που συγκάλεσε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου Νίκος Μαρκάκης.
Στη σύσκεψη πήραν επίσης μέρος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος Φώτης Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής του ΑΤ Χερσονήσου Μανόλης Πετράκης, οι Δήμαρχοι Χερσονήσου Σπύρος Δανέλλης και Μαλίων Κώστας Λαγουδάκης. Στο μεταξύ μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ στην περιοχή προχώρησε :
-Στη σύλληψη 40χρονου συνιδιοκτήτη καφέ μπαρ στο συρτάρι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 2 περίστροφα των 22mm και 125 φυσίγγια του ιδίου διαμετρήματος.
-Στη σύλληψη άλλου ιδιοκτήτη που απασχολούσε 9 αλλοδαπούς εργαζόμενους χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.
-Στην 7η κατά σειρά σύλληψη βρετανού, που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα. Η προανάκριση δείχνει ότι οι βρετανοί τα αγοράζουν από το διαδίκτυο.
-Στη σύλληψη δύο τσιγγάνων που καθοδηγούσαν ανήλικους σε αρπαγές, οι οποίοι προπηλάκισαν και έσκισαν τα ρούχα αστυνομικών.
-Στη σύλληψη γυμνού βρετανού που επιδείκνυε τα γεννητικά όργανα ανάμεσα σε εκατοντάδες τουρίστες κατά την έξοδο τους από μπαρ και
-Στη σύλληψη ιδιοκτήτη που απασχολούσε παράνομα στο κατάστημα του 6 αλλοδαπούς και ημεδαπούς εργαζόμενους.
Πηγή ΑΠΕ

1 σχόλιο:

adam είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ME ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ .ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?? Η ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΩΣ.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails