Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Έκαναν το Μέγα Αλέξανδρο Visa στα Σκόπια!!


Δεν χάνουν ευκαιρία να οικειοποιούνται τα πάσης φύσεως Ελληνικά σύμβολα, μορφές, και πρόσωπα στα Σκόπια με τελευταία επινόηση την… Alexander – Visa!

To γειτονικό κρατίδιο κατάφερε να πάρει έγκριση από την εταιρεία Visa ώστε στις πιστωτικές κάρτες να εμφανίζεται η μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία προέρχεται από γνωστό ψηφιδωτό του Μακεδόνα στρατηλάτη.

Μόλις πριν λίγο καιρό οι Σκοπιανοί είχαν εμφανίσει σε Visa και το αστέρι της Βεργίνας, ωστόσο μετά από κινητοποιήσεις ελλήνων του εξωτερικού, η συγκεκριμένη απόπειρα μεταιώθηκε.

4 σχόλια:

barel είπε...

Ένα απο τα μεγάλα βάρη της Σκοπιανής οικονομίας είναι η βίζα για τις χώρες της Ε.Ε. Υπήρχε η πιθανότητα να καταργηθεί τ΄ρα με αυτά που κάνουν δε το βλέπω. Υπονομεύουν το μέλλον της χώρας τους για μικροκομματικά οφέλοι και για να παραμείνουν στην εξουσία ακραίες φωνές.

Ατίθασος ενήλικας είπε...

Είναι η εποχή του κάνω ότι θέλω γενικός
Τι να πεις ;
Άντε, και μ’ έναν πόνο να μας μπει!

fractal είπε...

Χιλιάδες ευχές για τον καινούργιο χρόνο. Για τα όνειρα τις επιθυμίες σου, και δύναμη να τα πραγματοποιήσεις. Οι γείτονες δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να εκμεταλεύονται τις δικές μας αδυναμίες. Την ανεπάρκεια αυτών που μας αντιπροσωπεύουν.

busy bee είπε...

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!
Δεν νομίζω ότι έχουμε να φοβόμαστε κάτι από τους γείτονες!
Οδηγούμαστε σε μία παγκόσμια κοινότητα εν μέσω τρικυμιών,άσχετα αν συμφωνούμε η όχι,τα αφεντικά κάνουν κουμάντο!...μεγάλο κεφάλαιο!:)
Καλή Χρονιά με υγεία και ειρήνη στο κόσμο!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails