Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Τι έκανες για τον πόλεμο Γιωργάκη???

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι συν-ένοχος για τη Παλαιστινιακή σφαγή!
Θα πρέπει να ξέρουμε πως ο Εχουντ Μπαρακ, υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, είναι ταυτόχρονα και αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της οποίας πρόεδρος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου !Και ο καθένας θα αναρωτιέται: «Γιατί δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία η Σοσιαλιστική Διεθνής; Αφού ο πρόεδρός της εν Ελλάδι δηλώνει δημόσια πως καταδικάζει τις σφαγές των αμάχων Παλαιστινίων από τους δολοφόνους του μιλιταριστικού Ισραήλ. Εδώ ο κ. Παπανδρέου είναι υπόλογος, γιατί δεν απαιτεί την άμεση αποβολή του ισραηλινού αντιπροέδρου από τη Σοσιαλιστική Διεθνή, διερωτάται ο κάθε λογικά σκεπτόμενος πολίτης του πλανήτη!Γιατί σιωπά και δεν ενεργεί άμεσα ο κ. Παπανδρέου; Κάθε χρόνο και το ξέρουμε αυτό, πάει στη συναγωγή και στις εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα και δηλώνει μισός Εβραίος από γιαγιά» Μινέϊκο» και μαμά « Τσαντώφ». Ξέρει όμως ο κ. αρχηγός του Πασόκ να διαγράψει άδικα και μέσω σύντομης τηλεοπτικής δίκης δέκα βουλευτές του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Αλλά είμαστε σίγουροι πως, μόλις τελειώσει η μεγάλη σφαγή στη Γάζα, θα τον δούμε να μεσολαβεί για την …ειρήνη…πάνω στα πτώματα χιλιάδων αδικοχαμένων παιδιών, κρεμμυδοκλαίγοντας στο « θέατρο της τεχνικής της εξαπάτησης», όπως είναι πλέον η επαγγελματική πολιτική! Αυτός είναι ο «μέγας» αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που θέλει εδώ και τώρα να δηλώνει πως είναι έτοιμος να κυβερνήσει αυτόν εδώ τον τόπο!ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ…..
Αναδημοσίευση από: εδώ

10 σχόλια:

blogger είπε...

Ειλικρινά, δεν το περίμενα να δω σε αυτό το blog τέτοια κατάπτυστη "αναδαδημοσίευση" την οποία εξαντλήσαμε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και αποκαλύψαμε την μεθόδευση που επιχειρήθηκε...

Για το ότι ο Παπανδρέου έστειλε ομάδα γιατρών και ότι πτέρυγα παλαιστινιακού νοσοκομείου πήρε χθες το όνομά του θα γράψετε;

busy bee είπε...

Καλησπέρα Grogias!
Οφείλω να πω ότι το θέμα δεν το γνωρίζω!
Μετά από παράκληση και σχετικό mail,ανάρτησα το post!
Φυσικά και θα αναρτήσω, την όποια δράση και του Γιώργου και του κάθε Γιώργου!
Παρακαλώ ενημέρωσε με περισσότερο σχετικά,όσο γίνεται!

blogger είπε...

Δείτε αυτό:

http://krogias.blogspot.com/2009/01/blog-post_7035.html

Στέλιος είπε...

@busy bee: σε παραπέμπω σε παλιότερες αναρτήσεις του Κρόγια, που έβγαλε το θέμα, και στη δική μου σημερινή:

http://aratepylas.blogspot.com/2009/01/blog-post_4525.html

Νομίζω πως όταν οι ίδιοι οι παλαιστίνιοι αναγνωρίζουν την προσφορά του Παπανδρέου στον αγώνα τους, τιμώντας τον, είναι το λιγότερο αισχρό να τον αμφισβητούμε εμείς.

Δες στη σημερινή Ελευθεροτυπία:

"Το όνομα: Από χθες το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου είναι γραμμένο στο νοσοκομείο της Ράφα, στη Λωρίδα της Γάζας. Δόθηκε σε μια πτέρυγα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται εκεί και βοηθάει τους τραυματίες Παλαιστινίους ομάδα γιατρών του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Αρη Μουσιώνη και με τη συμμετοχή του συναδέλφου του Ηλία Καρανίκα. Η ομάδα του ΠΑΣΟΚ, πέρα από τις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιεί, παρέδωσε νοσοκομειακό και υγειονομικό υλικό".

Στέλιος είπε...

Επίσης, θα έπρεπε, όταν σε παρακάλεσαν να αναρτήσεις το σχόλιο κατά του Παπανδρέου, να τους είχες ρωτήσει "ποιός είναι ο άλλος κύριος δίπλα στον παπανδρέου και στον ισραηλινό ολμέρτ?". Ο άλλος λοιπόν, την παρουσία του οποίου απέκρυψαν δολίως, είναι ο ίδιος ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μ. Αμπας! Τους είχε φέρει σε επαφή ο Παπανδρέου, τον οποίον οι αισχροί ... κατηγορούσαν γιατί χαιρετά τον Ολμέρτ!

busy bee είπε...

@ρατε πύλ@ς!
Πέρα από όσα αναφέρεις και από ότι είδα και από τον φίλο Krogias, δεν έχω κανένα λόγω να αμφισβητήσω οτιδήποτε σχετικά!
1.Οι όποιες αναδημοσιεύσεις σε αυτό εδώ τον χώρο δεν σημαίνει ότι με εκφράζουν απόλυτα.
2.Θεωρώ ότι "υποδείξεις"- παρατηρήσεις, μέσα στα πλαίσια τη ελεύθερης έκφρασης,εγώ τουλάχιστον δεν κάνω ακόμα και αν διαφωνώ, πέρα από την κατάθεση της όποιας άποψης μου!
Αλλοι είναι αυτοί που θα κρίνουν!
Και φυσικά για του λόγου το αληθές θα ακολουθήσει σχετική ανάρτηση!
Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

busy bee, τα θερμά μου.. συλλυπητήρια...Και προ παντός, ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΣΑΙ! ! !

busy bee είπε...

Ανώνυμε!
Δεν διαγράφω το σχόλιο,αν και εμείς επώνυμα εκφραζόμαστε, δεν είμαι κατά τις ανωνυμίας βέβαια, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πέρα του ότι είσαι λάθος, νομίζω ότι απεναντίας το σχόλιο δίνει το "στίγμα", πέρα του ότι δεν έχω σκοπό να μπώ στην όποια αντιπαράθεση,χωρίς να υπάρχει "ουσία"
Είπαμε άλλοι είναι αυτοί που θα κρίνουν!
Δικαίωμα σου βέβαια να αντιλαμβάνεσαι όπως "θέλεις" κάτι!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την γενναιότητα σου, γιατί απέναντι στην αναξιοπιστία των κλασσικών ΜΜΕ, το διαδίκτυο θα πρέπει να γίνει φορέας ενός άλλου, πραγματικά δημοκρατικού ήθους. Και με ενέργειες όπως η δική σου, να διορθώσεις δηλαδή τα ημαρτημένα, υπάρχει ελπίδα το διαδίκτυο να παραμείνει χώρος αυθεντικής έκφρασης των ευαισθησιών των πολιτών.

Greek Rider είπε...

busy bee νομίζω ότι βρέθηκες στο μέσο διασταυρούμενων πυρών.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails