Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

"Κάποιος ψεύδεται και θα αποκαλυφθεί σύντομα"!

Ποιος Ψεύδεται ;
Κάποιος ψεύδεται και θα αποκαλυφθεί σύντομα! Αυτό μόνο μπορούμε να πούμε μετά από τα "παράξενα συμβάντα" των τελευταίων τριών ημερών. Παρακολουθήστε με προσοχή τη σειρά των γεγονότων:
Την Τρίτη 27/01/2009, πληροφορηθήκαμε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προέβη σε αναστολή της χρηματοδότησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υγεία –Πρόνοια», μέχρι την πλήρη διευθέτηση του ζητήματος της βιωσιμότητας των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης. http://www.protothema.gr/content.php?id=22768 Μάλιστα, το Yπουργείο Υγείας «χρέωσε» την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον Συνήγορο του Πολίτη και και ιδίως στη δημοσιοποίηση σχετικής με το θέμα επιστολής του.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://psi-action.blogspot.com/2009/01/blog-post_29.html

3 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Κάποιος ψέυδεται ή ΚΑΠΟΙΟΙ;

Τα σέβη μου.

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Μακάρι ένα από τα ψέματα του Υπουργείου να βγουν αληθινά. Μακάρι να μην είναι αλήθεια ότι η ΕΕ διακόπτει την χρηματοδότηση για
" Υγεία Πρόνοια" εφ' όλης της ύλης μέχρι να αποκατασταθεί και να εγγυηθεί το κράτος την βιωσιμότητα των Δομών της Ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης των ψυχικά νοσούντων συνανθρώπων μας.
Το θέμα είναι περισσότερο σοβαρό απ' ότι ακούγεται γιατί πλήττεται πλέον το πρόγραμμα «Υγεία Πρόνοια» στο σύνολό του.
Το Υπουργείο μέχρι στιγμής ποιεί την νησα. Εμείς , χωρίς καμία προκατάληψη, ευχόμαστε έστω και με παρασκηνιακές διαβουλεύσεις να επιτευχθεί η ακύρωση ή έστω και αναβολή αυτής της πολύ επιβαρυντικής για την Ελληνική κοινωνία απόφασης.
http://ligery.pblogs.gr
http://lygeri.pblogs.gr

busy bee είπε...

Καλημέρα Πάνο!
Σωστά, συνήθως είναι "πολλοί" στην Ελλάδα!:)
Λυγερή!
Είθε, όπως τα λες!
Ιδωμεν!
Ωρα καλή!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails