Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Εμφάνιση του συμβόλου της κρητικής πολιτείας σε σημαίες!!


Τη διενέργεια επείγουσας έρευνας, με την συνδρομή της κρατικής ασφάλειας αλλά και της ΕΥΠ, διέταξε ο εισαγγελέας Ηρακλείου Νίκος Μαρκάκης με αφορμή την ανησυχητική εμφάνιση του συμβόλου της κρητικής πολιτείας σε σημαίες, μπλουζάκια, πινακίδες κυκλοφορίας, σε προϊόντα ακόμα και σε διαφημίσεις. Η κατάσταση αυτή που έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες μετά τα επεισόδια με τους αγρότες της Κρήτης στο λιμάνι του Πειραιά, ανησύχησε και τη νομάρχη Ηρακλείου, όπου επικοινώνησε με τον εισαγγελέα και ζήτησε την παρέμβαση του ώστε να δοθεί ένα τέλος στο κλίμα που σκοπίμως καλλιεργούν κάποιοι για την εκδήλωση ενεργειών για την αυτονομία της Κρήτης.
Ο εισαγγελέας επικοινώνησε αμέσως με το διοικητή της Ασφάλειας Ηρακλείου Γιώργο Σκανδαλάκη ενώ στο γραφείο του κλήθηκε ο προϊστάμενος της κρατικής υπηρεσίας προκειμένου να γίνουν συντονισμένες έρευνες σε σχέση με την ταυτότητα των ανθρώπων που κατασκευάζουν, προμηθεύουν και πωλούν υλικό με το σύμβολο της κρητικής πολιτείας. Επίσης φαίνεται να κλήθηκε καταστηματάρχης του Ηρακλείου που πωλεί τέτοιες σημαίες αλλά και επιχειρηματίας που διαφημίζει το κατάστημα του με την σημαία της κρητικής πολιτείας. Να σημειωθεί ότι τα δύο με τρία τελευταία χρόνια ολοένα και πληθαίνουν αντίστοιχα περιστατικά. Μάλιστα εκατοντάδες Κρητικοί «βομβαρδίζονται» με ανώνυμα mail τέτοιου περιεχομένου τους οποίους προτρέπουν να συσπειρωθούν για «το μεγάλο όραμα της ανεξαρτησίας», ενώ στο διαδίκτυο ολοένα και «ξεφυτρώνουν» φόρουμ με θέμα την ανεξαρτησία της Κρήτης με ημερομηνία ορόσημο το 2012. Για το συγκεκριμένο ζήτημα που πολλοί σπεύδουν να υποβαθμίσουν, στο παρελθόν είχαν ασχοληθεί πολύ σοβαρά οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα των Αρχών είχε φθάσει μέχρι το εξωτερικό και υπήρχαν στοιχεία ότι το όλο ζήτημα υποκινείται κυρίως από επιχειρηματικούς κύκλους με επίκεντρο τη Γερμανία.
Πηγή:εφημ.Πατρίς.
Η αλήθεια είναι ότι το θέμα συνεχώς υποβαθμίζεται και κάποιοι προσπαθούν να το "πνίξουν"!
Πολλά τα ερωτηματικά, όμως κανένας δεν τα καταθέτει, "επί τάπητος"!!!
Καφτή πατάτα...που καίει.....

16 σχόλια:

Tyler Durden είπε...

ε, και; μήπως δεν έχουν στο εξωτερικό δικές τους σημαίες περιοχές, πόλεις, κλπ, πέραν της εθνικής;

Αν δεν υπάρχει διάθεση για ανεξαρτητοποίηση από τους Κρητικούς τι φοβάται η ΕΥΠ; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να πειστούν οι κρητικοί από όποιους σκοτεινούς κύκλους ότι αποτελούν άλλη εθνότητα;

Αλλά και αν υποθετικά υπήρχε διάθεση για ανεξαρτητοποίηση γιατί να μην γίνει;

Τους Κούρδους μια χαρά τους υποστηρίζουμε όμως, δυο μέτρα και δυο σταθμά

Ανώνυμος είπε...

epivalete na dite to proto meros tis telefteas ekpobis

http://www.vpalmas.com/cs/videos.htm

http://www.vpalmas.com/cs/videos.htm

Ανώνυμος είπε...

epivalete na dite to proto meros tis telefteas ekpobis

http://www.vpalmas.com/cs/videos.htm

http://www.vpalmas.com/cs/videos.htm

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

δεν μου φτανει το ανδρουλακι
καθε παρασκευη πρωι στον αλφα,
εχω τωρα και τα συμβολα της
κρητικης πολιτειας,
Βαλτοπεδινο θα με κανετε
και σεις κι ο Σανιδας
με τετοια τερτιπια
αμανε πια................:=))

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Η συμφωνία που υπεγράφη για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, προέβλεπε δημοψήφισμα των Κρητικών μετά από 100 χρόνια (2012)για το αν επιθυμούν να παραμείνουν στην Ελλάδα ή να επιστρέψουν στην Οθωμανική αυτοκρατορία. Κατά τα διεθνώς ισχύοντα, τέτοιο θέμα δεν υφίσταται πλέον από τη στιγμή που ο ένας των συμβαλλομένων (Οθωμανική αυτοκρατορία) δεν υπάρχει πιά. Όσον αφορά την άποψη του Tyler Durden, οι Κούρδοι είναι έθνος ξεχωριστό από τους Τούρκους, διαφορετική γλώσσα, ήθη, έθιμα. Συμβαίνει το ίδιο με τους Κρητικούς;
Οτι υπάρχει υποκίνηση είναι φανερό.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

χώρια που στην δεύτερη παραπομπή σου (του pathfinder) υπάρχουν χοντρές ανορθογραφίες που δεν συνάδουν με σοβαρή κίνηση και δείχνουν προς εξωτερικό μεριά...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τελευταία ακούγεται αυτό το θέμα ,και νομίζω πως είναι ώρα να το ξεχάσουν όσοι νομίζουν ότι κάτι πάνε να κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που αναρτούν αυτό το θέμα δεν μπορούν να εντοπιστούν;

Tyler Durden είπε...

όποιοι και να προσπαθούν να υποκινήσουν κάτι, όταν δεν υπάρχει τέτοιο πολιτικό θέμα (ούτε καν άλλη εθνότητα, ούτε διάθεση, ούτε καν σαν σκέψη στους κρητικούς, δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει τόπο η δράση τους. Σε ποιό μαζικό υποκείμενο θα απευθυνθούν; Ποιοί θα τους στηρίξουν;

είναι αστείο να ασχολείται η ΕΥΠ.

Ανώνυμος είπε...

Πού μωρέ να αποκοπή η Κρήτη από την υπόλοιπη Ελλάδα, απού θα πεθάνουνε όλοι από τα πάνω από την πίνα.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι λέει ο Λιακό την Ελλάδα οι πλανητάρχες την θέλουν 7 κομμάτια

Unknown είπε...

Παιδιά BASΤΑ
Συζητάμε για κάτι ανύπαρκτο.Σε λόγια να βρισκόμαστε,οσοι γνωρίζουμε ιστορία τουλάχιστον ας αποφύγουμε την συνέχεια.
Αυτιάδες και Παπαδάκηδες τόσο περιμένουν.
b.b ,σχετικά με τον ΣΟΥΣΛΟΦ του ΓΑΠ και μέγα λόγιο,σε εκπομπή του ΜΕΓΚΑ[τι κανάλι κι αυτό,σαν εκείνα της Βενετιάς που εχουν χρόνια να τα καθαρίσουν]ΕΦΑ.Μας χρειάζεται πολιτική του 1909 προκειμένου να βγούμε από την κρίση.!!!!!!!!Λες να εχει κουμπάρους στα Ζωνιανιά!!!!
du hast meine libe.

Unknown είπε...

bysy,το b.b πάει στον bibo.
Λοιπόν και το χωριό μου εχει δικό του Λάβαρο με τον Αι Γιώργη ,που στις εθνικές επετείους στις παράτες ακολουθεί την Ελληνική σημαία,μήπως ,λεω,μήπως πρέπει να ζητησουμε την ανεξαρτησία μας από την Κηδεμονία του Πανίκα???που θάχαμε και δίκαιο!!!!!
Παιδιά,η Κούνεβα ειναι στο Νοσοκομείο,οι εργάτριες φυλακίζονται στα ψυγεία,τα διόδια στο Ρίο -Αντίριο αυξήθηκαν[ερχονται τα εισιτήρια]και στον τέταρτο οροφο μάίνουν γκαζάκια στο Γραφείο του Μαρκογιαννάκη!!!

VAD είπε...

Ελα μωρέ,αστεία πράματα,σιγά τώρα,μην αρχίσουμε τέτοιες χαζομάρες!

Λευτεριά στη Κάτω Καροσελινούλα!

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

bravo liebste taspa,
ταρακουνα τους ,λιγατσι,
για να συνελθουν...!
οσο για τους "ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ"
ας πληρωσουν απ την τσεπη τους
τις τζιβεs των αμερικανων στην Σουδα (20.000 τζιβανελια τη μερα ειναι πολλαααα)
αντι να κλεβουν τους Ζωνιανιωτες
και να τους χαρακτηριζουν σχιζματικους..;-)

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι καθόλου αστείο. Εϊναι πάνω από 25 χρόνια που πρωτοείδα χάρτη της Ελλάδος με ένα σκίσιμο πάνω από την Κρήτη.
Μερικοί φωτογραφίζουν τους Εβραίους, καθώς μεγάλες εκτάσεις στην Κρήτη λέγεται (δεν ξέρω αν αληθεύει) ότι έχουν αγοραστεί από Εβραίους.
ΑΝ κόψουν την Κρήτη και την κάνουν προτεκτοράτο των ΗΠΑ, αφενός μεν η Ελλάδα συρρικνώνεται και αποκόπτεται από την Μεσόγειο, αφετέρου παύει να έχει ένα στρατηγικό χαρτί(βάσεις) στις στρατιωτικοπολιτικές συναλλαγές με τους Αμερικάνου; (έστω και αν ποτέ δεν το τραβήξαμε από το μανίκι).
Εξάλλου η ίδια η πρόεδρος της Βουλής είχε πει ξεκάθαρα στον Παπούλια ότι η Ελλάδα θα δώσει ζωτικό ζώρο της "χάριν της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή".

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails