Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Φόβοι για χτύπημα τρομοκρατών στο Ηράκλειο!

Τρομοκρατικό χτύπημα στο Ηράκλειο, φοβάται η ηγεσία της Αστυνομίας. Διαταγή που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, καλεί τους διοικητές των Τμημάτων να προχωρήσουν σε μέτρα και ενημέρωση του προσωπικού για τα κτήρια που στεγάζονται εκτός Μεγάρου, αλλά και να είναι εντατικότερες οι περιπολίες σε κτήρια και υπηρεσίες της πόλης. Η διαταγή μάλιστα αναρτήθηκε και σε πίνακα ανακοινώσεων, προσβάσιμο στους πολίτες.
Ζητείται επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα κρίνει ο κάθε διοικητής Τμήματος που μπορεί να αποτελέσει «στόχο» τρομοκρατών και να ενημερωθεί άμεσα το αστυνομικό προσωπικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διαταγή αφορά και στα υπόλοιπα Αστυνομικά Τμήματα της Κρήτης, για παν ενδεχόμενο.
Όμως εκτός από αστυνομικά τμήματα και υπηρεσίες οι αστυνομικοί καλούνται να είναι και προσεκτικότεροι κατά τις μετακινήσεις τους, καθώς επίσης και να εκτελούνται περισσότερες περιπολίες σε κτήρια και υπηρεσίες «στόχους» της πόλης.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το τελευταίο διάστημα, από τότε δηλαδή που έφτασε η συγκεκριμένη διαταγή, δημόσια κτήρια και υπηρεσίες αστυνομεύονται εντατικότερα, ενώ ελέγχονται και τα πιο απίθανα σημεία γύρω από αυτές.
Πηγή: εφημ.Πατρίς!

2 σχόλια:

nellinezi είπε...

Ωχ!!!! Και τις προάλλες που μίλαγα με τον Κωστή μου λεγε ότι κατά ένα περίεργο τρόπο, έβλεπε πολλούς αστυνομικούς γύρω γύρω!!

Το νου σας Κρητικόπουλα !!

busy bee είπε...

Nelli ΜΟΥ!!!
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!:)

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails