Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Για την προστασία του υγρότοπου Αλμυρού στο Γάζι Ηρακλείου!!

Όπως γνωρίζετε, στην ανοικτή εκδήλωση που οργάνωσε το WWF Ελλάς στις 2
Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι ανάγκες
προστασίας του υγρότοπου του Αλμυρού και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων πολιτών συμφωήσαμε για την αναγκαιότητα αφενός κλιμάκωσης των δράσεων ενημέρωσης, κινητοποίησης των πολιτών και νομικής παρέμβασης, και αφετέρου για την ανάγκη πολιτικής συνεννόησης για τη λύση του προβλήματος.
Σε συνέχεια αυτών των αποφάσεων, το WWF Ελλάς οργανώνει και έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ανοικτή συγκέντρωση πολιτών στο Δήμο Γαζίου (Τετάρτη > 4> Μαρτίου, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Γαζίου και ώρα 17.00).
Όπως και στην Ανδρόγεω, θα γίνει μια συνοπτική, παρουσίαση της κατάστασης του υγροτόπου Αλμυρού αλλά και των προγραμματισμένων δράσεων που έχουν ήδη προγραματιστεί. Θα ακολουθήσει τοποθέτηση του Δημάρχου Γαζίου, κ Γιώργου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος θα συντονίσει και την εκδήλωση.
Θα ακολουθήσουν ολιγόλεπτες τοποθετήσεις από προσκεκλημένους θεσμικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς και πρόσωπα και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί το προοίμιο της μεγάλης ανοικτής συγκέντρωσης στον υγρότοπο του Αλμυρού την Κυριακή 8 Μαρτίου κατά την οποία εκτός των άλλων θα απομακρυνθούν μπάζα και σκουπίδια με μηχανήματα του Δήμου Γαζίου, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου και με τη βοήθεια όλων μας.
Σας καλούμε λοιπόν να έλθετε και να συμμετέχετε ενεργά και να προσκαλέσετε φίλους και γνωστούς ώστε να κάνουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι οι πολίτες είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε το περιβάλλον μας, και θα το κάνουμε.
Ευχαριστώντας σας για την θετική ανταπόκριση και παραμένοντας στη διάθεσή> σας για κάθε επιπλέον πληροφορία,
Φιλικά
Καλούστ Παραγκαμιάν
WWF Ελλάς> Γραφείο Προγράμματος
"Προστασία νησιωτικών υγροτόπων της Ελλάδας"> Γλαύκου 13, Κνωσός, 714 09 ΗΡΑΚΛΕΙΟ> Tηλ. 2810 328019, 6977780712> fax/τηλ. 2810 327459> E-mail: paragam@otenet.gr, k.paragamian@wwf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails