Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Διαμαρτυρία αγροτών στο Ηράκλειο για τα επεισόδια στον Πειραία!

Φορείς του νομού Ηρακλείου αλλά και αγρότες έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, στην πλατεία Κουντουριώτη, διαμαρτυρόμενοι για την αντιμετώπιση των Κρητών αγροτών που έφτασαν το πρωί στον Πειραιά και εμποδίστηκαν από τις Ειδικές Δυνάμεις που έκαναν χρήση δακρυγόνων, να μεταβούν με τα τρακτέρ και τα αυτοκίνητά τους, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Αρκετά αγροτικά αυτοκίνητα με μαύρες σημαίες έφτασαν έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης για να διαμαρτυρηθούν τόσο για την αντιμετώπιση των αγροτών όσο και για τις συλλήψεις που έγιναν στον Πειραιά. Στη συγκέντρωση μετέχουν δήμαρχοι, φορείς, πρόεδροι οργανώσεων και αγρότες, ενώ η συντονιστική επιτροπή που έχει συσταθεί πρότεινε στους συγκεντρωμένους να προβούν σε ειρηνική συμβολική κατάληψη των γραφείων της περιφέρειας. Εν τω μεταξύ οι δήμοι του νομού Ηρακλείου με απόφαση της ΤΕΔΚ είναι σήμερα κλειστοί σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους αγρότες. Επίσης κλειστές είναι και οι υπηρεσίες της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ηρακλείου.
Το πρωί τα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου παρέμειναν κλειστά από τις 09.00 έως τις 11.00 σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους αγρότες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails