Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!

Αγαπητοί φίλοι / γνωστοί και άγνωστοι,
Καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε έναν προς έναν για το ενδιαφέρον σας. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι o Νίκος(Χαραλαμπίδης) ζει και είναι καλά. Και μόνο αυτό μας ενδιαφέρει και μας κάνει ευτυχισμένους. Οι προσευχές όλων μας πιάσανε. Η αιτία που ανοίχτηκε αυτό το group ήταν να μάθουμε με κάποιο τρόπο ότι είναι καλά. Όλοι συμβάλατε σε αυτό και τελικά η χαρμόσυνη είδηση ήρθε από την αστυνομία. Έτσι δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται πια αυτό το group.
Ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας.
Από τους διαχειριστές του group
Από το facebook:http://www.facebook.com/group.php?gid=69359066992

2 σχόλια:

"Los Decamisados" είπε...

ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ….Αυτά παθαίνουμε…..όταν τα μυαλά μας….. είναι….στα κάγκελα….κρεμασμένα!!!!!!

Τρέξτε τώρα πολιτοφύλακες….. και…πατριώτες…πολιτικοί μας….τζαλγκιτζήδες της παραφροσύνης…..να σώσετε…την…Πατρίδα!!!!
Αφορμή, επιζητούσαν…για να μας την…φέρουν!!!!!!
Περνάμε και δύσκολες μέρες, έχουμε και διαλυμένο….κράτος…
Και «ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕ ΤΡΙΣ ΑΠΑΡΝΗΘΑΣΤΩΝ ΜΟΙ»
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ!!!!!!!

Οι καλά αμειβόμενοι, ντόπιοι «τηλεαστέρες», οι ακροδεξιοί διχαστικοί αμετανόητοι εκδότες, οι ανεγκέφαλοι υπερπατριώτες, οι «όπου φυσάει ο άνεμος πολιτικοί της Θράκης» όπως πάντοτε συμβαίνει στο απερίσκεπτο ρεμπέτ-ασκέρ του ερμαφρόδιτου πατριωτισμού των συμφερόντων, παίξανε άριστα το βρώμικο μεθοδευμένο παιχνίδι των αφεντικών τους, σε ότι αφορά την λειτουργία της Τουρκικής Τράπεζας,
«T.C. ZIRAAT BANCASI A.S».
Οι κατσιασμένες τραγικές φιγούρες, τα πάντα γύρω τους τα βλέπουν εχθρικά, με τις θεωρίες και τις ιδεολογίες τους, και την πατρίδα διακωμωδούν και την ευτελίζουν, περιφέροντας από παράθυρο σε παράθυρο, την αξιοπρέπεια της Ελλάδας, και την ταπεινώνουν.
Αλλοίμονο αν αυτές τις μέρες η κοινωνία της Κομοτηνής δεν αντιδρούσε ψύχραιμα, και έμεινε αδιάφορη στις σχεδιασμένες προβοκάτσιες, των αμετανόητων ακροδεξιών προβοκατόρων. Ο αγώνας για τον εκδημοκρατισμό της περιοχής μας είναι μακρύς και δύσκολος, Venceremos!!!!! Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

EMILIO SALVATORE


«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19-2-2009»

Ζητάει προστασία των μειονοτικών ομάδων στην Ελλάδα

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Του ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΣΣΗ

Επικριτικός, για την εμμονή των ελληνικών αρχών να μην αναγνωρίζουν το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι και της δημιουργίας Ενώσεων σε μειονοτικές ομάδες που ζουν στη χώρα, εμφανίζεται ο επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τόμας Χάμαρμπεργκ, σε έκθεσή του, για τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα, η οποία πρόκειται σήμερα να δοθεί στη δημοσιότητα. Υποστηρίζοντας ότι απαιτούνται περισσότερα και πιο αποφασιστικά μέτρα για την προστασία των μειονοτήτων στην Ελλάδα, ο επίτροπος βάζει, εμμέσως πλην σαφώς, θέμα αναγνώρισης των δικαιωμάτων κι άλλων μειονοτήτων στην Ελλάδα, πλην της μουσουλμανικής που, κατά την πάγια θέση της χώρας μας, είναι η μόνη αναγνωρισμένη μειονότητα, στο ελληνικό έδαφος, με βάση τη συνθήκη της Λωζάννης. Ο κ. Χάμαρμπεργκ, ωστόσο, υποστηρίζει στην έκθεσή του ότι θα πρέπει να υπάρξει μια άλλου είδους προσέγγιση, με βάση τα σύγχρονα ευρωπαϊκά «στάνταρ», για την προστασία των μειονοτικών ομάδων. Παρ' όλο δε που οι ελληνικές απόψεις, όπως αυτές διατυπώνονται, ως απάντηση, στην έκθεση του επιτρόπου, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αναγνώρισης άλλης, πλην της μουσουλμανικής, μειονότητας στην Ελλάδα, ο επίτροπος «καλεί μετ' επιτάσεως τις ελληνικές αρχές να ολοκληρώσουν τις ενέργειές τους, με σκοπό να αποδοθεί η ελληνική ιθαγένεια στα μέλη εκείνα των μειονοτήτων που την έχασαν παράνομα, με βάση το άρθρο 19 του Ελληνικού Κώδικα Ιθαγένειας». Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι για όσα από τα μέλη αυτών των μειονοτήτων, που δεν κατονομάζει, έχασαν την ελληνική ιθαγένεια και βρίσκονται στο εξωτερικό, θα πρέπει να εξετασθεί το ενδεχόμενο να δοθεί πάλι, σ' αυτούς ή στους επιγόνους τους, η ελληνική ιθαγένεια, με την καταβολή της δέουσας αποζημίωσης. Ανήσυχος, τέλος, εμφανίζεται ο κ. Χάμαρμπεργκ για την εφαρμογή του νόμου της σαρίας, που αφορά οικογενειακά και κληρονομικά δικαιώματα των Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης, από τους μουφτήδες που διορίζονται από το ελληνικό κράτος. «Δεδομένου ότι υπάρχει μη συμβατότητα μεταξύ αυτής της πρακτικής και των ευρωπαϊκών και διεθνών κανόνων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι αναγκαίο να εκσυγχρονιστεί αυτή η πρακτική και να ενδυναμωθεί ο έλεγχος, από τα εγχώρια δικαστήρια των δικαστικών αποφάσεων των μουφτήδων», καταλήγει ο επίτροπος.

Για την αντιγραφή της είδησης του κ. Νίκου Ρούση από την «ΕΛΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»
EMILIO SALVATORE

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails