Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Επιτροπές "akribeia - stop"... ξανά εν δράσει!!!!

Ξανά εν δράσει οι επιτροπές ενάντια στην ακρίβεια: με κεντρικό σύνθημα ¨φτάνει πια¨ οι επιτροπές akribeia-stop Ηρακλείου εντείνουμε τη δράση μας ενάντια στην ακρίβεια, ύστερα από την αναγκαστική αναστολή της δράσης μας, λόγω των όσων έγιναν σε όλη την Ελλάδα τον Δεκέμβρη, με τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξη και όσων ακολούθησαν με τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα.
Δε φταίμε εμείς για τη κρίση τους, δε θα πληρώσουμε τα σπασμένα τους: η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα μας και πολλοί από εμάς την πληρώνουν ήδη. Αν η ακρίβεια αποτελούσε και αποτελεί ένα από τα κυριότερα προβλήματα της καθημερινότητας μας, η φτώχεια, οι μαζικές απολύσεις και η ανέχεια συμπληρώνουν τη σημερινή κατάσταση ανασφάλειας που βιώνουμε όλοι μας. Από την πρώτη στιγμή που ξεφούσκωσε η φούσκα των χρηματιστηρίων, του τραπεζικού τζόγου και των κατασκευαστικών εταιριών οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι νέοι μπήκαμε στο στόχαστρο. Απέναντι όμως στην ακρίβεια, την ανεργία και την αναισθησία που δείχνουν τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις εμείς έχουμε να αντιπαραθέσουμε την αλληλεγγύη και τη διάθεση μας να παλέψουμε για μία καλύτερη ζωή. Είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως οι μόνοι οι οποίοι μπορούμε να αλλάξουμε τις συνθήκες ζωής μας είμαστε εμείς οι ίδιοι μέσα από τη δράση και τη κινητοποίηση μας.
Συνεχίζουμε, ενωνόμαστε, διεκδικούμε: οι επιτροπές akribeia-stop Ηρακλείου με στόχο να συνεχίσουμε την επιτυχημένη ως τώρα δράση μας αλλά και παράλληλα να σχεδιάσουμε τις επόμενες μας κινήσεις, θα συναντηθούμε στη δημοτική καφετέρια ΜΑΡΙΝΑ την Πέμπτη 12/03/09 στις 19:00. Η ακρίβεια είναι κάτι που μας θίγει όλους. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε.
Οι επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP συντονίζουν την κίνησή τους μέσα από την ιστοσελίδα www.akribeia-stop.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήσετε στο:
akribeia.stop.ira@gmail.com
και στα τηλέφωνα
6972409244 (Μανόλης),6973551728 (Μαρία),6936546600 (Γιώργος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails