Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Φύτεψε και εσύ ένα ¨φανάρι¨!! Μπορείς???


Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: φύτεψε ένα φωτεινό σηματοδότη!!!
Εκεί στον κόμβο, στην παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου – Λασιθίου, εδώ και κάτι μήνες, ίσως και χρόνος. έχουν απλά «φυτέψει» τους φωτεινούς σηματοδότες και όπως καταλαβαίνεται δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ!!!
Και δεν μας έφταναν αυτοί τις τελευταίες μέρες ¨φύτεψαν¨ και στην είσοδο της Χερσονήσου, στον κόμβο της Αγίας Άννας προς Σαραντάρι, κάποιους αντίστοιχους!!!
Πότε θα λειτουργήσουν και αυτοί ένας θεός (δικός τους) ξέρει!!!
Σημασία βλέπετε, δεν έχει αν θα λειτουργήσουν, αλλά να γίνονται οι «διαδικασίες», οι επί της «ουσίας» σωστά, δηλαδή, η ανάθεση της μελέτης και η προμήθεια – τοποθέτηση των υλικών, ώστε να έχουμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα των εκατέρωθεν συμβεβλημένων, δηλαδή ¨ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ¨!!!
Για την ασφάλεια των πολιτών?, σιγά που θα νοιαστούν!!!
Για τις τσιμεντένιες διαχωριστικές νησίδες, στην ίδια περιοχή, στην μέση του πουθενά και μπροστά από ιδιοκτησίες ιδιωτών, μπορούν οι κύριοι αρμόδιοι, να μας πουν που αποσκοπούν?, την ίδια ώρα που μέσα στους εντός σχεδίου δρόμους, της έδρας του δήμου Χερσονήσου δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στοιχειώδη πεζοδρόμια??

6 σχόλια:

Swell είπε...

Aντιγράφετε τους Ροδίτες. Ντροπή σας, εδώ έχουν εγκαταστήσει φανάρια στη Ρόδου-Λίνδου από τον Ιούλιο κι ακόμα να λειτουργήσουν...

busy bee είπε...

Καλημέρα Swell!!
Μα κάνει τίποτα άλλο ο νεοέλληνας εκτός από το να μιμείται...και όπως συνήθως μόνο τα αρνητικά!!!
Ωρα καλή!

Ανώνυμος είπε...

Μανο ,μετά απο πάρα πολύ καιρό μου φαίνεται οτι γρινιάζεις χωρίς λόγο αν ρωτήσεις θα σου πουν τι κατασκευάζουν στο συγκεκριμένο σημείο.Μην είμαστε αρνητικοί στα πάντα.

busy bee είπε...

Hercules! πες μας εσύ αφού ξέρεις!

busy bee είπε...

Hercules!
Το να ερμηνεύουμε, την αποτύπωση της πραγματικότητας, ως γκρίνια, είναι τελείως άτοπο, προσπάθησε να αντιληφθείς την ερμηνεία των λέξεων σε παρακαλώ!

Ανώνυμος είπε...

γεια σε ολους σας εχει πεσει στην αντιληψη μου οτι θα κοπουν οι ευκαλυπτοι στην Αγια Αννα μπροστα στη ιδιοκτησια μεταξα δεν φτανει που μικρυνε ο δρομος να κοπουν και τα δεντρα? μαλλον ενοχλουν σαν τα αλλα που κοπηκαν μεσα στην Χερσονησο κριμα που σε ολο τον κοσμο εχουν ευαισθησια για το πρασινο και εμεις εδω μονο για το μπετον εχουμε knooiert Nikos

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails