Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Από τα "περίεργα-παράξενα" σχόλια, διαβάστε και...σχολιάστε!!!

Λοιπόν!
Ο "τύπος" μάλλον δεν ξέρει Ελληνικά και έχει κάνει αυτόματη μετάφραση, γιατί κάτι δεν μου κολάει με το κείμενο - σχόλιο του!
Η αυτό συμβαίνει η είναι παλαβός!
Μάλλον είναι Ελληνας του εξωτερικού δεύτερης η τρίτης γενιάς!
Δαβάζοντας πάντως και ξαναδιαβάζοντας, δεν μπόρεσα να βγάλω συμπεράσματα, από τα γραφόμενα του!
Αν κάποιος καταλάβει τίποτα, ας με ενημερώσει!
Εχει και blog τρομάρα του, εδώ: http://lakisvelotris.blogspot.com/
"Πως θες να βρουν δουλειά τα ελληνακια; Ποιος θα τους προσλάβει; Δεν αλλάζουν ρούχα, βρωμάν σκόρδο, μεθύσι, φασολοκλαναδα και απλυσιά. Τόσο βρωμάνε που κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά. Γελούν βρόντα Γυαλίζουν μίσος τα μάτια τους σαν μουσουλμάνοι. Μαθαίνουν τυπικά χωρείς να καταλαβαίνουν. Απατούν oλλα τα διαγωνίσματα. Δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν γιατί τους μπερδεύουν τα μάγια της γιαγιάς. Κλέβουν μολυβί μέχρι πληκτρολόγιο από τον αφεντικό. Κοιμούνται στη δουλια αφού γλεντουσαν όλο βραδύ. Νομίζουν ότι ξεγελάν τύπους και κομπλεκτικους. Συμμορφώθηκαν μαυρακια και έγιναν πρόεδροι, μα Έλληνες αγενής, ανεύθυνοι, στενοκέφαλοι παν πίσω. Αθηνοτυποσπιουνιές έναντι Ιάκοβο εις Λιγονέρι τιμωρούντε με ανατούρκευση Θράκης.Μας λες ψέμα για ηλικία πάππου, αρρώστια γιαγιάς, αντάρτες συμπεθέρους που σκότωσαν πάππου. Μας έδιωξες Ιάκωβο και επίβαλλες Ομπαμα. Μας λες ψεμα για την αίτια του κρυολόγημα. Μας λες ψεμα για τα λογια του Χριστού και του Περικλή. Έπρεπε να σε σφαλιαρωνα οταν θρηνουσες κόκκινο τράγο που μας αραπωσες. Εμπλεκες με την ανατροφή αδελφού παιδι μα δεν εισουν ικανή να σώσης συζύγου σου αποποδοτομή. Μας λες ψεμα για τη ενοχεια Βενιζέλου στη Σμύρνη. Μας λεσ ψεμα για χαρεμι δασκαλιτσες του επιθεωρητή. Μας λες ψεμα για τη χορωδία και στασίδι. Θα φας τώρα στάχτη απο ρουθούνι τη ψευτιά Ιππως Τρωης που μας λες τύπους και κομπλεκτικους που δεν ανεχόμαστε τη κατεργαριά σου. Πως τολμάς και τιμας αντι να τιμωρας τους ανταρτες του πολυτεχνίου; εμεις οι ανταρτοπληγτοι του εξωτερικού θα δυσφημίζουμε την πουτάνα του Αρμαγεδδώνα ψευδελλαδα σας να ξερη δυσης. οποίος έβαλε Φλωράκη στη Βουλή την Ελλάδα θα θρηνη. οποίος ακούη Φαραντούρη, θα φάη τσεκούρι. διαλοτσυπριοτες έκρυψαν ανταρτες και για αυτο αξίζαν μάτωμα. Θρομβοβράκι: Θα τους γκρεμίσουμε τους έλληνες, σίγουρα ναί, με το τσεκουρί και με τον κασμά, θα τους φάμε, θα τους φάμε! ήμαστε ανταρτοπληγτοι πρόσφυγες όχι απόδημοι! όπως φύγαμε, μεχμεκωμουνες, να φυγουν."
Το σχόλιο το άφησε εδώ: http://manosbee.blogspot.com/2009/02/13036000.html

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας αχταρμάς όλα μαζί... με μία φωνή...
Απορώ γιατί ασχολείσαι...

Μία καλησπέρα...

busy bee είπε...

Καλησπέρα Οδιπόρε!!
Δεν ξέρω...μου φάνηκε πολύ περίεργο...ε! και για να γελάσουμε!! :))
Ωρα καλή!

nellinezi είπε...

ΧΑΑΧΧΑΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑ!! ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΑΝΩΛΙΟ ΜΟΥ! ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ :-P

A OXI...OXI...MH ME ΠΙΕΖΕΙΣ! ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ! ΕΚΕΙ,ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ! ΑΝΤΕ! ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ? ΟΕΟ?"

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ!

ΦΙΛΙΑ Μανωλιό ΜΟΥ!! :-)

Νοσφεράτος είπε...

εξαιρετικό .Απιστευτο .Το καλυτερο ..
Σε παρακαλώ βαλε συνδεσμο να το συνδεσω με την σπηλια μου..Αλλιως θα το παρω οπως ειναι στο λέω ...

Jimmy Kane είπε...

Είναι πολύ απλό:
Ο τύπος ειχε φάει ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!!!...LOL

kakos lykos είπε...

Τι κάνουν αυτά τα ληγμένα!
Πρέπει κάποιος να του πει να βλέπει τις ημερομηνίες πρώτα πριν δοκιμάσει κάτι, όπως επίσης να μην τρώει αργά το βράδυ, γιατί μετά θα έχει τέτοιες εμπνεύσεις!
Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπω σχόλιο του συγκεκριμένου, σε μένα είχε αφήσει προ ημερών για σχόλιο κοπιαρισμένη όλη την (μοναδική) ανάρτηση που έχει στο blog του!
Έλεος!

KΑΡΜΕΝ είπε...

Δεν ξέρω, δεν βγάζει νόημα… Μισεί τους έλληνες. Σίγουρα δεν έχει ελληνικές ρίζες. Οι έλληνες του εξωτερικού αγαπάνε την Ελλάδα δυο φορές περισσότερα.
Αν δεν του χρειάζεται πουκάμισο χωρίς μανίκια, είναι ακόμα πιο επικίνδυνος.

Ανώνυμος είπε...

Έχει πολλά τέτοια fake προφίλ και ιστολόγια εδώ μέσα. Ο σκοπός τους είναι να βρωμίζουν τα ιστολόγια των άλλων. Το έχω βιώσει σε χειρότερη εκδοχή.

xaroylita είπε...

Aloha.... Tί να πείς και τί να πώ.. Τραλαλα τραλαλώ..

Κάποιος πιό πάνω...μισό να δώ..μμμμμμμμμ ναι το έχω "Η agapi"
είπε οτι τούτος εδώ μισεί τους Έλληνες.

Έτσι με φαίνεται και μένα..

who nows....

Τες πα.. Θέλω help. Πως θα βάλω κάτω κάτω στην ανάρτηση μου , συνδέσμους οεο;;;; Έλααααααααα

Πές μου....

VAD είπε...

Στο χωριό μου λένε:
-Τι φκιάνς Γιάνν';
-Κουκιά σπέρνου!
Συνεννόηση μπουζούκι:)))

Ανώνυμος είπε...

Χμ, Χμ!
Θά ἦταν πολύ ἐνδιαφέρον νά μαθαίναμε ΤΗΝ ΠΗΓΗ πού μετάφρασε. Ὑπάρχουν κάτι ἐνδιαφέρουσες ἀναφορές μέσα, πού δείχνουν ὅτι τό κείμενο εἶναι παρμένο ἀπό κάποιον πού ἀσχολεῖται ἐπισταμένα μέ τήν Ἑλλάδα, τά τεκταινόμενα καί τήν ἱστορία της.
Ὁ τύπος πάντως πρέπει νά εἶναι τελείως γκαγκά. Βάζω στοίχημα ὅτι εἶναι ἡ πραγματική φωτογραφία τοῦ στό προφίλ. ΑΝ καί διατηρῶ μία μικρή ὑποψία ὅτι μας μπορεῖ νά μᾶς δουλεύει ὅλους.

Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης είπε...

βλαμισου γιδοφαγομενο αμβελοκουτσουρο αναποδησε τα ρουθουνια να εξαφανιστης

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails