Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Το Facebook στήνει τις δικές του κάλπες!!


Σε ψηφοφορία θα θέτει πλέον η διοίκηση του Facebook τις προτάσεις τροποποίησης των όρων χρήσης του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου που αριθμεί 175 εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι προτάσεις μεταβολής των όρων χρήσης θα γνωστοποιούνται στους χρήστες και όσοι θέλουν θα μπορούν να διατυπώνουν τα σχόλιά τους. Σε περίπτωση, μάλιστα, που η ανταπόκριση των χρηστών φανερώνει μεγάλο ενδιαφέρον για την εκάστοτε αλλαγή, θα διενεργείται δημόσια ψηφοφορία, διαβεβαιώνει η διοίκηση, η οποία δήλωσε ότι η σύμβαση με τους «οπαδούς του Facebook» θα μετονομαστεί σε «δικαιώματα και υποχρεώσεις».
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της διοίκησης ήταν αποτέλεσμα της πρόσφατης απροειδοποίητης μεταβολής στους όρους χρήσης της τοποθεσίας σχετικά με το δικαίωμα της εταιρείας στα δεδομένα που αναρτούν οι χρήστες στην ιστοσελίδα τους.
Το κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε ανάγκασε τον πρόεδρο και ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζάκενμπεργκ, σε στροφή 180 μοιρών, ο οποίος ανακάλεσε άμεσα τις τροποποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails