Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Οι επιτροπές Ακρίβεια-stop επανέρχονται δριμύτερες!

Συνεχίζουμε!
Οι επιτροπές Ακρίβεια-stop επανέρχονται δριμύτερες! Το ηθικό μας ακόμα πιο ψηλά, όχι μόνο για την δράση μας, την αποδοχή και την επιτυχία των επιτροπών, αλλά και με μεγαλύτερη ελπίδα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να τους σταματήσουμε. Το μάθημα μας το έδωσε η εξεγερμένη νεολαία μας. Μια νεολαία που βροντοφώναξε "φτάνει πια".
Ύστερα λοιπόν από την αναγκαστική αναστολή της δράσης μας, λόγω των όσων έγιναν σε όλη την Ελλάδα τον Δεκέμβρη, με τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξη-και συγκλονισμένοι από τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, ήρθε η ώρα να δράσουμε.
Η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα μας και πολλοί από μας την πληρώνουν ήδη. Τα πράγματα απ' ότι φαίνεται θα χειροτερέψουν... Οι μισθοί μας εξανεμίζονται, οι τιμές ανεβαίνουν και τώρα έχουμε έναν φόβο πιο μεγάλο, αυτόν της ανεργίας και της φτώχειας. Η νέα χρονιά προβλέπεται δυσοίωνη για τους περισσότερους από εμάς. Ήδη τα Χριστούγεννα το καταλάβαμε καλά στη τσέπη μας.
Το εισιτήριο έφτασε το 1 , μιλούν για ανατιμήσεις σε σχεδόν 1000 βασικά προϊόντα, ενώ άρχισαν οι περικοπές μισθών, οι απολύσεις και τα λουκέτα για να μη πούμε και για τη αύξηση που θα πάρουμε φέτος...
Για μας δεν έχουν παρά λιτότητα και περισσότερη λιτότητα, όταν έδωσαν 28 δις στις τράπεζες, 5 δις για όπλα. Είναι τουλάχιστον προκλητικό!
Τα καρτέλ ετοιμάζονται για ένα μεγάλο ακόμα πανηγύρι αισχροκέρδειας, όταν εμείς ήδη στα μέσα του μήνα, υπολογίζουμε μέχρι και τη τελευταία δεκάρα. Ε, λοιπόν θα μας βρουν μπροστά τους!
Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Να γίνουμε ακόμα πιο πολλοί, να φτάσει στα αυτιά τους δυνατά το δικό μας «φτάνει πια»!
Συνεχίζουμε!
Οι επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP συντονίζουν την κίνησή τους μέσα από την ιστοσελίδα www.akribeia-stop.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήσετε στο:
akribeia.stop.ira@gmail.com
και στα τηλέφωνα
6972409244 (Μανόλης),6973551728 (Μαρία),6936546600 (Γιώργος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails