Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΙΤΑΝΟΣ και τα 32,000 "Εβρά"!!!

Μέρες που ειναι ειπα να μη μιζεριάσω,να κλείσω τα μάτια,να ζήσω μια αλλη διάσταση!!!
Ελα όμως,που μας προέκυψε ο Όσιος Πέτρος Γαιτάνος!!!!
Είναι η τελειότερη επιβεβαίωση του αποφθέγματος του ΤΣΑΡΟΥΧΗ,είναι γνωστό να μη το επαναλάβω.
Χρόνια τώρα κάθε μεγάλη εβδομάδα,έχει την τιμητική του ο Μαθητής,του Σπανουδάκη,
Καλεσμένος σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Τηλεόραση,Ραδιόφωνο,όχι απλά ως υμνωδός αλλά ως αυθεντικός ερμηνευτής του Πάθους και της Ορθοδοξίας!!!!!
Επιτέλους η υποκρισία περίσσεψε,τελειώνεται!!!!
Ο κύριος αυτός με την μορφή του Ιησουίτη,ομολογητή Χριστιανού,την ώρα που οι απλοί Έλληνες πολίτες της σύνταξης των 500Ε ενισχύουν με το 5ευρω τα συσσίτια των αστέγων και των νεόπτοχων,των ανθρώπων που χάνουν καθημερινά την εργασία τους,ο κύριος αυτός λοιπόν,αμείφθηκε με το ποσό των 20,000Ε [αρχικά ζήτησε 32,000]από το Δήμο Ν. η Π.Φαλήρου προκειμένου να παραστεί την Μ. Τρίτη σε Ναό και να ψάλλει το τροπάριο της Κασσιανής!!!!!!
Καλή Φάμπρικα,όπως λέγαμε στα χρόνια μας. Κάθε μεγάλη βδομάδα ο κύριος αυτός εξασφαλίζει καθώς φαίνεται ΄πλουσιοπάροχο βιο για τον υπόλοιπο χρόνο.Μ.Πέμπτη.30 Αργύρια,και πάντα από ζηλωτές!!!!!!
Χθες βράδυ η ΕΤ3 είχε μια υπέροχη εκπομπή με τον Παντελή Σαββίδη,για τους άστεγους της Θεσ/νίκης και γενικότερα. Πριν από μερικές ημέρες στη ΝΕΤ η κ.Φλεσσα ειχε επίσης μια υπέροχη συζήτηση με τον καθηγητή Γιατρομιχελάκη, Ομως έχουν φροντίσει τα φωτεινά μυαλά της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,να δημιουργούν με τις εκπομπές αυτές άλλοθι ποιότητας ,καθώς προκειμένου να τις παρακολουθήσεις η πρέπει να πάσχεις από αϋπνίες η να είσαι εισοδηματίας που την επομένη δεν θα χρειασθεί να πας για το μεροκάματο.
Αναδημοσίευση από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails