Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!!!

Οι πωλήσεις Αυτοκινήτων OPEL στην Γερμανία αυξήθηκαν τις 10 πρώτες εβδομάδες του 2009 κατά....150% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Ακόμα, σύμφωνα με τον σχετικό δείκτη τού Ινστιτούτου ZEW, το Οικονομικό κλίμα στην Γερμανία ενισχύθηκε μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2009 κατά 2,3 μονάδες!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
Κλείστε τις Τηλεοράσεις σας την ώρα των βραδυνών Ειδήσεων.
"Την ημέρα η θέληση των ανθρώπων, εξεγείρεται ενεργητικά εναντίον κάθε προσπάθειας υποταγής της σε άλλη θέληση. Το βράδυ όμως υποκύπτει πολύ ευχερέστερα στην κυριαρχική δύναμη μιάς ισχυρότερης θέλησης.
Οποιοδήποτε φυσιολογικό όν, υποβληθεί σε μία διαρκή νευροψυχική ένταση αρκετά πιεστική και παρατεταμένη, στό τέλος δεν είναι δυνατόν παρά να καταρρεύσει.
"Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι άνθρωποι υποβάλονται πολύ ευκολότερα και ωθούνται χωρίς αντίσταση στην ανάπτυξη δράσεων για άμεσους πρακτικούς σκοπούς.
Πάνω σε αυτη την επιστημονική παραδοχή βασίστηκε η ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ των Λένιν και Τρότσκυ (Πρόκληση Δυσφορίας>Μετατροπή της σε Δυσαρέσκεια>Αναβάθμισή της σε Αγανάκτηση> Αξιοποίησή της για Πολιτικούς λόγους) σε αντίθεση με την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (Προσχώριση σε νέες Ιδέες) των Μάρξ και Έγκελς.
Γιά τον ίδιο λόγο ο Χίτλερ προτιμούσε να κάνει τις μαζικές συγκεντρώσεις του την ώρα που το λυκόφως αύξανε την συγινησιακή ευπάθεια του ακροατηρίου του λόγω κούρασης, ή αυπνίας.
Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails