Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

“Εχετε καλές ξενοδοχειακές... υποδομές αλλά το χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης”!!!


“Εχετε καλές ξενοδοχειακές... υποδομές αλλά το χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης”!!!,......
είπε χθες σε συνέντευξη Τύπου η γενική διευθύντρια του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Ρωσίας Ναταλία Βορομπίεβα, η οποία τόνισε ότι παρά την κρίση θα γίνει προσπάθεια να αυξηθεί το ρεύμα των Ρώσων τουριστών προς την Κρήτη.
Κάθε χρόνο, ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που κάνουν διακοπές φθάνει τα 10 εκατομμύρια!!!(όσοι είναι δηλαδή, στο σύνολο τους για παράδειγμα περίπου η Ολλανδία σαν χώρα, όπως και η Ιρλανδία, παραδοσιακοί προορισμοί για την Ελλάδα σε μεγάλο βαθμό!) ενώ το ποσό που δαπανά ένας Ρώσος τουρίστας σε ημερήσια βάση ανάλογα με τον προορισμό που έχει επιλέξει, τις εκδρομές κλπ., κυμαίνεται από 60 εως 250 δολάρια.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.....ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ....ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ......ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ....ΧΩΡΟΘΕΤΟΥΜΕ......ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΜΕ.....!!!! και σε τελική ανάλυση....χωρίς αεροδρόμιο, με τις στοιχειώδεις προδιαγραφές!!!!
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
Η πρώτη και η τελευταία εικόνα κάποιου επισκέπτη είναι το αεροδρόμιο!!!!
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

2 σχόλια:

zouri1 είπε...

το αεροδρομιο του Ηρακλειου ως προς τις κτιριακες υποδομες για τον επισκεπτη,δεν ειναι τοσο χαλια.Ειναι σε ενεκτο επιπεδο.Προκειται για ενα επαρχιακο καλοκαιρινο αεροδρομιο.
Αντιθετα το αεροδρομιο της Αγιας Πετρουπολης ειναι 10 φορες πιο χαλια απο το Ελληνικο.Δεν αναφερομαι ως προς τα ταχνικα μεσ γιατι δεν γνωριζω,αλλα βαθμολογω τα αεροδρομια Ηρακλειου και Α.Πετρουπολης που γνωριζω ως τουριστας.

busy bee είπε...

ΜΕ συγχωρείς Zouri1!
Μάλλον σε πιάνω τελείως αδιάβαστο!!!
Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι το Νο1 σε τσάρτερ στην Ελλάδα!!!!!
Οι επισκέπτες του είναι αρκετά εκατομμύρια το χρόνο!!!!
Και για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια δες κάποιες παλιότερες αναρτήσεις σχετικά, μαζί με τα τόσα και τόσα προβλήματα του!!!!!!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails