Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Το φράγμα Αποσελέμη εξελίσσεται σε γιοφύρι της Αρτας!!


Πιέζουν για το φράγμα του Αποσελέμη από το Ταμείο Συνοχής!!
Το Ταμείο Συνοχής προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά του και δεν έχει ανακοινώσει ποινές ή συστάσεις προς την χώρα μας για το έργο του φράγματος Αποσελέμη, αλλά τα πράγματα αρχίζουν να "στενεύουν"!!
Πιέσεις για να ενταθούν οι ρυθμοί των εργασιών στο φράγμα Αποσελέμη άσκησε το κλιμάκιο του Ταμείου Συνοχής που ήρθε για να ελέγξει το μεγαλύτερο έργο που γίνεται αυτή την περίοδο στην περιοχή μας και στην ενδοχώρα, εδώ στο δήμο Χερσονήσου.
Τα στελέχη του ευρωπαϊκού ταμείου αν και έμειναν σχετικά ικανοποιημένα από τις τελευταίες εξελίξεις και ακόμη αγωνιούν για το πότε θα ολοκληρωθεί το φράγμα που έπρεπε να είχε τελειώσει από…πέρυσι!
Το Ταμείο Συνοχής προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά του και δεν έχει ανακοινώσει ποινές ή συστάσεις προς την χώρα μας για το έργο του φράγματος Αποσελέμη, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Και αυτό το ξέρουν στο ΥΠΕΧΩΔΕ, αλλά και στην ειδική υπηρεσία του έργου και γι'αυτό προσπαθούν να εντείνουν τους ρυθμούς του έργου, που είναι πολύνθετο, δύσκολο τεχνικά και πέρασε από χίλια κύματα και με ένα σωρό προβλήματα.
ΚΑΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails