Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Οι Scorpions στο Κάστρο της Μυτιλήνης στις 4 Ιουλίου!!

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!
ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!!!!
Την πραγματοποίηση συναυλίας των θρυλικών Scorpions μέσα στο Κάστρο της Μυτιλήνης στις 4 Ιουλίου ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου.
«Το στοιχείο που κάνει τη συναυλία στη Μυτιλήνη να ξεχωρίζει από τις άλλες συναυλίες που θα οργανωθούν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή στο εξωτερικό, είναι ότι θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία μέσα σε μοναδικής ομορφιάς αρχαιολογικό μνημείο», τόνισε ο νομάρχης Παύλος Βογιατζής στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Όπως είπε η Προϊσταμένη της 14ης Εφορείας Βυζαντινών Μνημείων Χριστίνα Λούπου, «συνήθως, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο δίνει άδειες για συναυλίες κλασικής μουσικής μέσα σε αρχαιολογικά μνημεία. Όμως, τελικά θεώρησε ότι η 25ετής πορεία και η διεθνής καταξίωση του συγκροτήματος μπορεί να τους κατατάξει στους “κλασικούς”».
Ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος Κλάους Ρίτκεν αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση της συναυλίας στη Μυτιλήνη. Εισιτήρια θα διατίθενται από τις 5 Μαΐου από την ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.scorpions-golesvos.com/ .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails