Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Αυξημένη κατά 30% ήταν η τουριστική κίνηση στη Ρόδο!!

Αυξημένη κατά 30% ήταν η τουριστική κίνηση στο νησί της Ρόδου τον Απρίλιο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2008 ,σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το αεροδρόμιο Ρόδου «Διαγόρας».
Συνολικά με πτήσεις τσάρτερ έφθασαν στο νησί 42.295 επισκέπτες και η αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι τον Απρίλιο αυξήθηκε εντυπωσιακά ο αριθμός των Γάλλων τουριστών που έφθασαν τους 6467 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Σημαντικός ήταν επίσης ο αριθμός τουριστών από την Γερμανία, την Αγγλία, την Σουηδία την Φινλανδία και το Ισραήλ που έφθασαν στη Ρόδο. Η αύξηση του 30% έχει προκαλέσει ιδιαίτερα αισθήματα ικανοποίησης στις τάξεις των τουριστικών παραγόντων του νησιού, που ευελπιστούν ότι και οι επόμενοι μήνες της τουριστικής περιόδου θα εξελιχθούν σε καλά επίπεδα, αν και οι προβλέψεις δεν συνηγορούν σε αυτό το συμπέρασμα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετ αμας λενε για οικονομικη κριση και χαμηλα ποσοστα πληροτητας....
Κατακρημνιση του τουρισμου απ' οτι φαινεται υπαρχει μονο στα δελτια της tv.

Κατω η τρομοκρατια!

Ευάγγελος είπε...

Πολλά θα εξαρτηθούν κατά τα φαινόμενα από την καλοκαιρινή περίοδο, με κρισιμότερη παράμετρο αυτή της απασχόλησης. Είναι σημαντικό να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, με παράλληλη εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών και ποιοτικών υπηρεσιών. 'Ολοι πρέπει να κάνουν την προσπάθειά τους...

barel είπε...

Πάλι καλά. Σε αυτές τις χώρες έπρεπε να στοχεύσουν.

Λουλούδι είπε...

Πως γινεται να υπαρχει αυξηση του τουρισμου και οι περισσοτεροι ξενοδοχουπαλληλοι να ειναι στην ανεργια μεχρι και τα τελη του Μαιου?

busy bee είπε...

Καλημέρα σε όλους!
Η συγκεκριμένη τουριστική κίνηση αφορά την Ρόδο,μόνο για τον Απρίλιο...θα δείξει νομίζω!!
Οι άνεργοι πάντως παραμένουν άνεργοι!

Λουλούδι είπε...

Στην Ροδο αναφερομαι και εγω,δυστυχως η τουριστικη κινηση δεν ειναι αυτη που περιγραφεται.

busy bee είπε...

Λουλούδι! καλημέρα και πάλι!
Θα μας τρελάνουν τελείως....υποπτεύομαι ότι τα στοιχεία που μας δίνουν έχουν να κάνουν ίσως με το σύνολο των πτήσεων και μάλλον όπως συμβαίνει και εδώ, συνήθως ακόμα και οι πρώτες πτήσεις από τας Ευρώπας είναι με "εργατικό δυναμικό"(από Αγγλία, Ολλανδία, Ιρλανδία κλπ) που κατακλύζει τους καλοκαιρινούς μήνες τα νησιά μας!!!
Αυτά βέβαια τα γνωρίζουμε μόνο εμείς οι γηγενής ιθαγενείς!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails