Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Αλλος ένας πολιτικάντης "ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ"....μάλλον που φεύγει!!!

Άλλος ένας σωτήρας φεύγει!!!
Αποθεώστε τον!!
Δοξάστε τον!!!
Το «καλό παιδί»( δεν αρκεί-δεν είναι κριτήριο) που επικρατούσε και επικρατεί σε περιφερειακή εμβέλεια και μάλλον όπως δείχνουν τα πράγματα λίγο μακρύτερα!
Η δυστυχία των κακομοίρηδων, από τις όποιες κεντρικές εξουσίες σε ετούτη την χώρα, ίσως, είναι η άγνοια και παράλληλα η ασχετοσύνη που τους διέπει , ή μάλλον και το πιο πιθανό, όλα να λειτουργούν βάση σχεδίου- εις γνώση των πάντων σχετικών εμπλεκομένων !
Λανθασμένες αντιλήψεις για πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις!
Το σύστημα λειτουργεί, τροφοδοτεί, παραπλανεί, έτσι ακριβώς όπως είναι φτιαγμένο για να εξυπηρετεί τις καταστάσεις, ακριβώς όπως το βολεύει!
Μία από τα ίδια λοιπόν!
Άλλος ένας «καριερίστας» πολιτικάντης πέρασε και φεύγει, όπως δείχνουν τα πράγματα!
Άλλος ΕΝΑΣ που ήρθε σαν μεσσίας, υποσχέθηκε, έταξε, διάβασε τον τσελεμεντέ, τον έμαθε απ` έξω και τον εφάρμοσε, στους κοντόφθαλμους κακομοίρηδες και φτωχούς νοητικά ιθαγενείς !
Πιθανή λοιπόν, όπως φαίνεται και ακούγεται(φαβορί και με φοβερό "προφίλ" μάλιστα) και από δηλώσεις off the record και του ίδιου του δημάρχου Χερσονήσου, αλλά και από τα κους - κους, η υποψηφιότητα του με το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!
Ε! και αν δεν είναι στις ευρωεκλογές θα είναι στις επόμενες εθνικές!
Σιγά που εκπλαγήκαμε!, άλλωστε η ουσία δεν είναι εκεί!
Απλά για όσους τον ψάχνουν 2 τετραετίες τώρα, μπορούν να αντιληφθούν πάνω σε τι "εργαζόταν"!
Στην δημιουργία του τέλειου πολιτικού προφίλ και ίσως το πέτυχε!
Για όσους παρακολουθούν την πολιτική σκηνή στην χώρα μας, ΟΛΟΙ έχουν και το ανάλογο βιογραφικό, λες και πρόκειται να δώσουν «interview» σε καμιά πολυεθνική για να προσληφθούν στην αντίστοιχη θέση, ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ που αποδεικνύει το σθένος(?) για το κοινό σύνολο, με τις κάθε τύπου φαινομενικές ευαισθησίες προς κάθε κατεύθυνση.
Δείτε αντίστοιχα κλικάροντας το βιογραφικό: εδώ
Είπαμε «καριερίστας» τύπου «Golden boy» της πολιτικής ζωής του τόπου, όπου μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας επένδυσε στην «νέα τάξη πραγμάτων» που δεν ήρθε τελικά ποτέ!
Veni-vidi-vici !
Δηλαδή μια τρύπα στο νερό!
Οι όποιες προσωπικές φιλοδοξίες στον καθένα είναι θεμιτές και είναι κατανοητό!
Δεν γίνεται όμως αυτοσκοπός και δη από αιρετούς εκλεγμένους , αφού υποτίθεται ότι προέχει το κοινό συμφέρον ΟΛΩΝ.
Ας τον ευχαριστήσουμε λοιπόν και ας πάει στα εφτά καλά του θεού(σας)!
Ας τον ευχαριστήσουμε για το έργο με τα «μονοπάτια απείρου κάλους» που μας αφήνει!
Για την ρύθμιση του κυκλοφοριακού που έκανε!
Για την πάσης φύσεως ηχορύπανση που πλέον δεν υπάρχει!
Για τα παρκινγκ που δημιούργησε και τα πάρκα πνεύμονες μέσα στο ατέλειωτο μπετόν της πόλης της Χερσονήσου!
Για τους τελειότερους τάπητες οδοστρώματος ανά τετράγωνο εντός του σχεδίου πόλεως!(-Μπαμπά το αυτοκίνητο χορεύει πηδηχτό{προεκλογικό σλόγκαν του δημάρχου})
Για τις τέλειες οδικές σημάνσεις σε συνάρτηση με τις μονοδρομήσεις και πεζοδρομήσεις και παράλληλα με την δημιουργία πεζοδρομίων ΜΕΣΑ στην έδρα του δήμου!
Για την εφαρμογή των νόμων κατά γράμμα μέσα στα πλαίσια αρμοδιοτήτων του!
Για το ξήλωμα των φωτεινών πινακίδων μη εναρμονισμένων με το περιβάλλον από τους παραδοσιακούς οικισμούς!
Για τον πιο ακριβοπληρωμένο «σταμπωτό» τάπητα στον παραλιακό, ο οποίος από το πολύ αλκοόλ – κάτουρο που έχει «πιεί» η όψη και μορφή του δεν θυμίζει καν την αρχική του μορφή! Για την ηθική, ουσιαστική και πραγματική στήριξη του προς τους υγιείς επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους!
Για την πάταξη και το σταμάτημα πλέον των ομαδικών γκρουπ των πιτσιρικάδων, οργανωμένα από τα ταξιδιωτικά γραφεία, που αλώνιζαν ασύστολα και ασύδοτα το Λιμάνι από μπαρ σε μπαρ με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα!
Για την άρση αδειών από νυκτερινά κέντρα που λειτουργούσαν με άδειες κυλικείου και χωρίς τις απαραίτητες προυποθέσεις!
Για τον άψογο έλεγχο και ταυτόχρονα αποτελεσματικό τρόπο επιβολής μέτρων, βάση πάντα της ισχύουσας νομοθεσίας, στα καταστήματα υγειονομικού ελέγχου και ξενοδοχειακών μονάδων!
Για τις τελειότερες και πιο οργανωμένες παραλίες μας!
Για την πληθωρική από κάθε άποψη προβολή του τόπου, με αποτέλεσμα οι κρατήσεις σε διανυκτερεύσεις, από ξένους επισκέπτες να υπερβαίνουν την δυναμική των καταλυμάτων!
Τα πρότυπα αθλητικά κέντρα, ειδικά του ποδοσφαίρου, για τις ακαδημίες δηλαδή, τις «ελπίδες» του τόπου(να σημειώσω εδώ ότι ενώ υπάρχει ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στην γ΄ κατηγορία, οι χώροι όπου αγωνίζονται οι ακαδημίες υστερούν σε βασικές ανάγκες-άμεσα καμία σχέση, έμμεσα ναι)
Για το δικαίωμα μου, σαν πολίτης - δημότης αυτού του τόπου να μπορώ να ζω με αξιοπρέπεια, ΖΟΥΜΕ-ΜΕΝΟΥΜΕ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΕ σε αυτό τον τόπο και θα συνεχίσουμε.
Για τα κίνητρα που δώσατε στις 150 οικογένειες των εργαζομένων του δήμου να ΕΙΝΑΙ δημότες του δήμου και έτσι να στειρίζουν άμεσα η έμμεσα την τοπική οικονομία και να πάψει να είναι αποκλειστικά εξαρτημένη από τον Τουρισμό, βλέπε και: εδώ
Για τα "σαρκοφάγα" που αφήσατε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ να συνεχίζουν να απλώνουν τα πλοκάμια τους, κατασπαράζοντας ακόμα και τις δικές τους σάρκες!
Η λίστα δεν έχει τελειωμό…….
Όπως και τελειωμό δεν έχουν τα μελλούμενα(μέλλει γενέσθαι) σε αυτό τον τόπο!
Καλή σταδιοδρομία λοιπόν σε όλους τους «ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ» πολιτικούς!
Και καληνύχτα στους μακρά κοιμισμένους ιθαγενείς!
Σημείωση:
Το παρόν άρθρο γράφτηκε πριν από τα τελευταία τρέχοντα γεγονότα της επικαιρότητας, όπου δείχνουν να
ενισχύεται για τους μεν και να αποδυναμώνεται για τους δεν, η υποψηφιότητα του δημάρχου Χερσονήσου Σπύρου Δανέλλη, λόγω «αυτοδιοικητικού συνωστισμού», σε λίγο θα γνωρίζουμε, αν και δεν έχει και τόσο σημασία για τα "εν οίκο μας" πλέον.
Και εις ανώτερα λοιπόν και στον τόπο, αλλά προπάντων των ανθρώπων του τόπου ετούτου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν ειναι αληθεια οι ευρωπαιοι την εχουν κανει απο κουπες. εκτος απο ολα τα αλλα θα τους μαθει πως με φτυσιμο καθε λιγο χτιζουμε τους δρομους (π.χ Μονοδρομος στην τραπεζα Χανιων)
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ....
ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, ΣΠΥΡΟ ΔΑΝΕΛΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΕΠΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ, ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ, ΤΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΕΣ ΠΙΕΣΑΝ , ΤΟΣΟ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ 2Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ [ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ] ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

ΕΤΣΙ , ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΑΡΟΖΟ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΞΥΜΩΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.

---------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΩN
UNION OF EUROPEAN FEDERALISTS
ΝΕΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΕΣ
YOUNG EUROPEAN FEDERALISTS

Tα Ευρωπαϊκά Πολιτικά Κόμματα θα πρέπει να προτείνουν τον υποψήφιο τους για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
1. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν θα πρέπει να επιλέγεται πίσω απο τις κλειστές πόρτες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
2. Απέναντι σε αυτή την πρακτική ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πρέπει να επιλέγεται απο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και με την ενεργό εμπλοκή του εκλογικού σώματος.
3. Για τους λόγους αυτούς, τα πολιτικά κόμματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πρέπει, σε χρόνο κατάλληλο πρίν απο τις κοινοβουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2009, να απαντήσουν στο ερώτημα : Ποιός είναι ο υποψήφιος σας;

admin είπε...

έχουμε γεμίσει με καριερίστες!!κάποιον που να το κάνει με αγάπη δεν θα βρούμε ποτε??

busy bee είπε...

κ.Ζερβάκη Γιώργο!
Καλώς ήρθατε στο blog.
Αν προσέξατε εδώ μιλάμε για την "στάση" στην Τοπική αυτοδιοίκηση, για τον όποιο άλλο ρόλο και στην συγκεκριμένη περίπτωση των "Φεντερελιστών" σεβαστό μεν αλλά εκτός θέματος δε!
Νάστε καλά.

Ανώνυμος είπε...

γεια σας θα μας φερει νεες ιδεες απο Ευρωπη και θα τις υλοποιηση ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ο ΔΑΝΕΛΑΚΗΣ μηπως τον ειδε κανεις στου Μαρουδα για καινουργιο σακακι? ξυπνηστε Χερσονησιωτες και μη, μαυρο στις επομενες δημοτικες εκλογες οχι στα ιδια προσωπα και καταστασεις εχει ο τοπος ελπιδα οχι ο τοπας!!!! knooiert!!!

manolopoylos είπε...

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ,
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΠΟΣΕΛΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΝΑ?
ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ?

busy bee είπε...

Κύριε Μανολόπουλε!
Καλώς ήρθατε στο blog!
Οι όποιες προσωπικές φιλοδοξίες είναι θεμιτές, το είπαμε αυτό!
Εδώ μιλάμε για τον τόπο και τους ανθρώπους του!
Για το τι κάνουμε εμείς και ποιες είναι οι δυνατότητες μας σε σχέση με την πραγματικότητα.
Εδώ μιλάμε για τον παλαι πότε Νο1 τουριστικό προορισμό και την κατάντια του!
Πάλι φταίνε οι άλλοι.
Σίγουρα όχι μόνο κοντόφθαλμοι είμαστε αλλά τελείως αόμματοι.
Καλή σας νύχτα λοιπόν.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails