Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Εξαρθρώθηκε πορνογραφικό δίκτυο στο Ιντερνετ!

Η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε μια μεγάλη επιχείρηση κατά παιδόφιλων που οδήγησε στη σύλληψη και στην ανάκριση 90 ατόμων που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι αντάλλασσαν φωτογραφίες και βίντεο με παιδοφιλικό περιεχόμενο μέσω του ιντερνετ.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με την κινητοποίηση 300 αστυνομικών σε ολόκληρο το γαλλικό έδαφος. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χάριν μιας σχετικής έρευνας που είχε ξεκινήσει από το Δεκέμβριο του 2004 με τη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα που κρίθηκε υπεύθυνος για μια πορνοσελίδα στο ιντερνετ.
Οι έρευνες οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας αυτός ήταν επικεφαλής ενός μεγάλου και ισχυρού δικτύου ανταλλαγής πορνοφωτογραφιών με παιδάκια που κακοποιούνταν από ενήλικες.
Ο νεαρός άνδρας κατά τη σύλληψή του και την καταδίκη του το 2005 ήταν μόλις 18 χρόνων...
Οι ερευνητές οδηγήθηκαν στην εξάρθρωση όλου του δικτύου ερευνώντας σχολαστικά την ιστοσελίδα του και έτσι ανακάλυψαν τις μυστικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων όσοι συνελήφθησαν στη συνέχεια, σπάζοντας τους κωδικούς.
Σύμφωνα με τις αρχές σε πολλές φωτογραφίες ή βιντεάκια υπάρχουν ενήλικες να ασελγούν σε μικρά, σε πολύ μικρά παιδιά, σε ορισμένες μάλιστα τα παιδάκια είναι ενός έτους!
Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους οι συλληφθέντες ενδέχεται να καταδικαστούν σε ποινές από 2 χρόνια φυλάκιση έως δέκα χρόνια κάθειρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails