Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!


Περιοδία και εκδηλώσεις την Πέμπτη, 7 Μαϊου σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.
Μετά από την αποψινή εκδήλωση στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου στα Χανιά με θέμα την οικονομική και οικολογική κρίση και τις πράσινες προτάσεις για διέξοδο, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος, Αντώνης Καφετζόπουλος και Γιάννης Παρασκευόπουλος θα συνεχίσουν την περιοδεία τους, αύριο Πέμπτη 7 Μαΐου, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.
Στις 12:00 θα δώσουν συνέντευξη τύπου στο Ρέθυμνο στην αίθουσα του Δημαρχείου και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Το απόγευμα θα βρίσκονται στο Ηράκλειο, όπου στις 18:00 θα πάρουν μέρος σε ένα δρώμενο για την Κοινωνική Ευρώπη και το Νέο Πράσινο Συμβόλαιο (Green New Deal) στην Πλατεία Λιονταριών με τη συμμετοχή του υποψήφιου ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Ρος Ντέιλι που θα παρευρίσκεται με μουσικούς συνεργάτες του. Το Νέο Πράσινο Συμβόλαιο προβλέπει την επένδυση 500 δισεκατομμυρίων ευρώ για το πρασίνισμα της Ευρώπης με τη δημιουργία 5 εκατομμυρίων νέων θέσεων εργασίας στην Ευρώπη και αντίστοιχα 100.000 θέσεων στην Ελλάδα.
μέλος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Οικολόγοι Πράσινοι Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails