Σάββατο 16 Μαΐου 2009

"We are looking for public toilette"!


-We are looking for public toilette, kids need to use it!
-.......
Συμβαίνει τώρα, εν έτη λοιπόν 2009, οικογένεια πενταμελής με μικρά παιδιά, τουρίστες στο κέντρο της Χερσονήσου και ψάχνουν δημόσια τουαλέτα, για τα παιδιά.
Φυσικά και δεν μπορώ να υποδείξω κάποιο σημείο, αφού δεν υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες…… δημόσιες λοιπόν τουαλέτες δεν έχουμε…… αλλά υποψήφιο ευρωβουλευτή μάλλον θα ΕΧΟΥΜΕ από ότι δείχνουν τα πράγματα.
Φαβορί και με φοβερό "προφίλ" μάλιστα!
Μαντέψτε ποιός είναι ο υποψήφιος?
Και εις ανώτερα λοιπόν και στον τόπο και στους ανθρώπους του.

6 σχόλια:

busy bee είπε...

Προφορικό σχόλιο που πείρα από φίλο, όταν διάβασε την ανάρτηση:
"γιατί δεν τους στέλνει στον υποψήφιο? να τον χέσουν κανονικά!"

incalculable_factor είπε...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?

busy bee είπε...

Καλημέρα!
Με συγχωρείς φίλε/η, αλλά εδώ μιλάμε για ΔΗΜΟΣΙΕΣ, άλλο το ένα και άλλο το... άλλο!

Νοσφεράτος είπε...

αγγιζεις ενα διαχρόνικο και χρόνιο Πανελληνιο προβλημα Φιλε

http://nosferatos.blogspot.com/2009/05/blog-post_6985.html

busy bee είπε...

Καλημέρα Νοσφεράτε!
Αν θέλεις δες και αυτό:
http://manosbee.blogspot.com/2009/05/blog-post_17.html

nikiplos είπε...

καλησπέρα... πραγματικά τεράστιο πρόβλημα... Όλες οι πόλεις της ελλάδας κάποτε είχαν δημόσιες τουαλέτες. Τις πρόλαβα και μάλιστα πεντακάθαρες! Θέλω να πω, υπήρχε προσωπικό που τις καθάριζε και είχε και ένα συμβολικό δίσκο για φιλοδωρήματα.

Ξαφνικά ο εκσυγχρονισμός των 80ς και δώθε με ένα μαγικό τρόπο τις εξαφάνισε όλες από προσώπου γής!!! Προφανώς απολύθηκαν οι εργαζόμενοι ειδάλλως δεν μπορώ να ερμηνεύσω την μανία που ...χάθηκαν. Κλειδώθηκαν σφραγίστηκαν και αυτό ήταν. Κοντολογίς στην Αθήνα από 30 ή 40 που υπάρχουν λειτουργεί μόνο μία!!! Αυτή της Ακρόπολης.
Αυτή η χώρα μάλλον δεν συμπαθεί τους πολίτες της, αλλιώς δεν βλέπω άλλο λόγο να μην υπάρχουν. Εργολαβία είναι, χρήσιμες είναι (κανείς δεν θα πει όχι) δικούς σου ανθρώπους μπορείς να διορίσεις... Δεν βλέπω το λόγο.

Κοντολογίς, (ας αφήσω έξω την Δυτική Ευρώπη που τη βλέπουμε με το κυάλι) όλες οι γειτονικές μας πόλεις έχουν δημόσιες τουαλέτες. Παντού στη Σόφια και πεντακάθαρες. Το αυτό στα επαρρατα Σκόπια. Στην Πόλη σε κάθε γωνιά τις βρίσκεις και είναι εξωφρενικά καθαρές. Στη Σμύρνη, στην Βυρηττό, στο Κάιρο, στη Δαμασκό παντού. Μόνο στην Ελλάδα δεν έχουμε...

είναι μάλλον δείγμα του πολιτισμού μας.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails