Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

3ο MOTORS & SHOWS στο λιμάνι του Ηρακλείου.


Μετά από 2 πολύ επιτυχημένα motors & shows το 2007 και 2008, ήρθε η ώρα και για το 3ο motors & shows το οποίο θα διοργανωθεί πάλι στα τέλη Ιουνίου από την pro action και την top stage όχι στο παγκρήτιο στάδιο όπως πέρυσι αλλά σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο, το λιμάνι του Ηρακλείου.

Φέτος δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στα shows κι έτσι λοιπόν θα στηθεί μια μεγάλη arena όπου μέσα στην οποία θα δείτε, freestyle shows από 2 ξένους οδηγούς που θα κάνουν backflips, μια από τις καλύτερες ομάδες stunt στον κόσμο με μοτοσικλέτες, quads και ένα smart με μοτέρ hayabusa, μερικούς από τους καλύτερους drifters της Ελλάδας να driftάρουν μπροστά μας καθώς και μερικά από τα δυνατότερα dragster cars της Ελλάδας να κάνουν εκκινήσεις, ενώ τέλος θα γίνουν και μερικές επιδείξεις από ξένους οδηγούς με bmx.
Στον τομέα της έκθεσης θα υπάρχουν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες από τις περισσότερες εταιρίες της αγοράς , έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, βελτιώσεις, αξεσουάρ, tuning parts, ηχοσυστήματα, πολλά βελτιωμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες καθώς και για πρώτη φορά ξεχωριστά έκθεση σκαφών.
Για τους μουσικόφιλους ο διαγωνισμός μουσικής αυτοκινήτων όπως κάθε χρόνο θα διοργανωθεί στα πλαίσια της έκθεσης ενώ ένας εξομοιωτής formula 1 με μερικά PS3 θα σας περιμένουν για ατελείωτες κόντρες.
Ο super 90.4 θα επιμεληθεί της μουσικής ενώ συγχρόνως θα παίζει live μέσα από την έκθεση.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για το δυνατότερο μηχανοκίνητο γεγονός του καλοκαιριού, σε μεγαλύτερο χώρο, για περισσότερες μέρες και περισσότερο θέαμα!!
Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails