Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

«Άνοιγμα» Τσίπρα στους Οικολόγους Πράσινους.

Μήνυμα στους Οικολόγους Πράσινους εν όψει του συνεδρίου τους απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι στη σημερινή δύσκολη συγκυρία οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι δυνατόν να είναι ανταγωνιστικές.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπενθυμίζει ότι με πολλά από τα στελέχη των Οικολόγων υπάρχει ήδη κοινός αγώνας, για να υπογραμμίσει με νόημα: «Οι δυνάμεις της Αριστεράς και της Οικολογίας οφείλουν να αναζητήσουν και να βρουν κοινό βηματισμό.

»Όχι μόνο στο επίπεδο των κοινωνικών αντιστάσεων, αλλά και στο επίπεδο μια νέας προγραμματικής διεξόδου, που θα κερδίσει την στήριξη ευρύτατων κοινωνικών στρωμάτων και θα διεκδικήσει την ηγεμονία στο πολιτικό πεδίο».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος του ΣΥΝ σπεύδει να τονίσει ότι οι φυσικές πολιτικές συμμαχίες του Οικολογικού χώρου βρίσκονται στην Αριστερά και όχι στα κόμματα του δικομματισμού.

«Εκεί δηλαδή που συγκροτούνται με τον πιο φυσικό και αυθόρμητο τρόπο και οι καθημερινές συμμαχίες πάνω στα μικρά ή μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα».

Το συνέδριο ξεκινά στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ στις 7 θα απευθύνει χαιρετισμό ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails