Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

«Bόμβα» έσκασε στο δικαστικό κόσμο του Ηρακλείου.


Ακόμη και σε δικαστές είχε απλώσει τα πλοκάμια του το νέο συνδικάτο του εγκλήματος, μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τα οποία φαίνεται πως εμπλέκουν δικαστική λειτουργό από το Ηράκλειο.
Σαν «βόμβα» έσκασε στο δικαστικό κόσμο του Ηρακλείου η ανακοίνωση της είδησης ότι η επείγουσα πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε μετά τα στοιχεία που προέκυψαν για την ανάμιξη της δικαστικής λειτουργού -η οποία κατέχει μια από τις έξι θέσεις προέδρων πρωτοδικών του Ηρακλείου- στην υπόθεση του νέου συνδικάτου του εγκλήματος, αφού οι συνομιλίες ανάμεσα στον Παναγιώτη Βλαστό και την� παρέα του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «καίνε» και την ίδια.
Ο κ. Τέντες ενημέρωσε τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Δένδια και αφού έλαβε την έγκριση, άμεσα έδωσε την εντολή στον εισαγγελέα Εφετών Κρήτης για την προκαταρκτική εξέταση. Για μια ακόμη φορά, η Κρήτη, φαίνεται πως είναι δυστυχώς πρωταγωνίστρια στο έγκλημα σε κάθε επίπεδο, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα με την εμπλοκή ακόμη και ανθρώπων υπεράνω υποψίας στο συνδικάτο, είτε αυτοί είναι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αστυνομικοί, πολιτικοί ή δικαστικοί. Μάλιστα κανείς δε γνωρίζει τι στοιχεία θα έρθουν τις επόμενες ημέρες στο φως και ποιοι από το νησί, τελικά, θα εμπλακούν στην υπόθεση.
Η δικαστής, όπως έχει διαρρεύσει, φέρεται να είχε έρθει σε επαφή τόσο με τον εγκέφαλο της συμμορίας όσο και με τη γυναίκα του Ιωάννα Χήρα. Ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούσε στενές κοινωνικές σχέσεις και με το διευθυντή της Αγροτικής Φυλακής Αγιάς Χανίων Μιχάλη Κυριακάκη, ο οποίος ήδη έχει αποπεμφθεί, έως ότου διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails