Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

Αιφνιδιαστικές απολύσεις έκανε ξενοδοχειακή αλυσίδα.


Σε αιφνιδιαστικές απολύσεις προσωπικού προχώρησε χθες μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα της περιοχής μας. Χωρίς άλλη προειδοποίηση κι ενώ είχαν προσληφθεί κανονικά πριν 2 μήνες, έμειναν χωρίς εργασία περίπου 25 εργαζόμενοι, στους οποίους είπαν “νέοι είστε θα βρείτε δουλειά”.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν συμπληρώσει τα ένσημά τους και δεν μπορούν να μπουν στο Ταμείο Ανεργίας, ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρουν αλλού απασχόληση, εν μέσω της τουριστικής σεζόν, όπου η κρίση αφήνει άδεια τα ξενοδοχεία που προχωρούν σε απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης αλυσίδας φοβούνται ότι η απόφαση αυτή θα έχει συνέχεια και περιμένουν να έρθει η δική τους σειρά να μείνουν ανεπάγγελτοι.

“Οι υποχρεώσεις μας τρέχουν και βρεθήκαμε ξαφνικά χωρίς μισθό. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε δουλειά και ζούμε με την αγωνία πως θα τα βγάλουμε πέρα” είπαν σε σχετικές δηλώσεις τους στον τοπικό τύπο.
Ούτε τον Ιούλιο θα έχουμε μεγάλο αριθμό τουριστών στην Κρήτη, παρά το γεγονός ότι στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, οι εκπτώσεις συνεχίζονται και φθάνουν το 25% της αρχικής τιμής.
Εν τω μεταξύ πέρυσι τον Ιούλιο οι πληρότητές μας έφθαναν και το 95%-100%, ενώ φέτος δεν θα ξεπεράσουν το 70%-75%.
Μέχρι τώρα από όσα μπορούμε να αντιληφθούμε στην αγορά: οι τουρίστες επιπλέον έχουν μειώσει τον χρόνο των διακοπών τους ενώ δαπανούν ελάχιστα χρήματα εκτός ξενοδοχείων.

Όσον αφορά τα τουριστικά καταστήματα, ψάχνουν τους τουρίστες με το κιάλι.

2 σχόλια:

ADE GIA είπε...

ενω αν δεν ηταν αιφνιδιαστικες ??
και τους ειχε ειδοποιησει οτι την ταδε του μηνος απολυεσαι ???
δεν αφορα εσενα το σχολιο αλλα μια γλωσσα νεκρη των δελτιων των 8 που μ'αυτην πλασσαρουν στον κοσμο οτι θελουν.Μην φοβαστε να γραφετε οπως μιλατε.Ομορφη καθημερινη γλωσσα με βρισιες και λαθη.Αντε!!

聖諭 είπε...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails