Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Σε "Χωματερή" έχει μετατραπεί η παραλία του Ανισαρά στο δήμο Χερσονήσου.

Επισκεφτήκαμε την παραλία του Ανισαρά (δεξιά από το ξενοδοχείο Serita) που ανήκει στο Δήμο Χερσονήσου της Κρήτης, στις 27/07/2009 και το θέαμα ήταν πραγματικά απογοητευτικό. Υπήρχαν παντού πλαστικές σακούλες, σπασμένα μπουκάλια και γενικότερα κάθε είδους απορρίμματα που μολύνουν την παραλία και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των επισκεπτών της. Στην συγκεκριμένη παραλία δεν υπάρχουν κάδοι απορριμάτων και η κατάσταση είναι απογοητευτική. Σας αποστέλλουμε φωτογραφίες για να δείτε το μέγεθος της καταστροφής της παραλίας.
Είναι πραγματικά απορίας άξιο το γεγονός ότι έχουμε την απαίτηση να έρθει ο τουρίστας για να "καταθέσει" τις οικονομίες των διακοπών του στην χώρα μας. 'Οταν το υπουργείο πολιτισμού φτιάχνει πόστερ με "καταγάλανες" πεντακάθαρες ακτές φαντάζομαι ότι αγνοεί την "απραξία" της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να διαφυλαχτούν καθαρές οι παραλίες μας.
Σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε και οι ίδιοι το χώρο για να διαπιστώσετε ότι έχει μετατραπεί σε έναν ατελείωτο σκουπιδότοπο, σε μία "χωματερή".

Παρακαλούμε τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν πράξη το έργο για το οποίο πληρώνονται...
Πηγή: http://www.2810.gr/site/news/article/54616

2 σχόλια:

Tyler Durden είπε...

νάταν μόνο αυτή! Κρίμα και είναι πολύ ωραία παραλία και με ωραίο βυθό

busy bee είπε...

Tyler φίλε ναι,
την γνωρίζεις άλλωστε την περιοχή νομίζω.
Φαντάσου όταν ήμουν παιδί σε όλη την περιοχή ο βυθός από τους αχινούς για παράδειγμα ήταν γεμάτος,(πολλές πλακούρες) τώρα ούτε για δείγμα.
Τώρα το μόνο που νοιάζονται είναι...ότι "αρπάξουν" καταλαβαίνεις τι εννοώ νομίζω.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails