Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...

Αλλά μάλλον μία από τα ίδια είστε...
Σκέφτομαι που λες ξεφτιλισμένε μπάσταρδε να έρθω αύριο στο γραφείο σου, που στην ουσία δεν ήταν ποτέ δηλαδή δικό σου, περαστικός και κατά λάθος είσαι εκεί και να σου πω διάφορα:
Όπως, για παράδειγμα, πολύ καλά ξέρεις ίσως, ότι οι πατεράδες μας ήταν πολύ καλοί φίλοι, και ευτυχώς που δεν ζει ο δικός σου για να βλέπει την κατάντια σου.
Δύο άνθρωποι προερχόμενοι από άλλες εποχές και γενιές, όπου για αυτούς αν και δεν είχαν αυτά που εσύ κατέχεις σήμερα και εννοώ υλικά αγαθά (χαρά σε σένα και σε πολλούς άλλους αν πέρναμε και λίγο από την σοφία τους), πάντα χάριν σε αυτούς, ήταν υπερήφανοι άνθρωποι, άνθρωποι με αρχές, αξίες, ιδανικά και πιστεύω.
Πίστευαν και λειτουργούσαν πάντα με γνώμονα την πραγματική φιλία, αλληλεγγύη, μέσα από τους αγώνες της ζωής για την στοιχειώδη τους επιβίωση και με όλες τις δυσκολίες, πολέμους, κατοχή κλπ παρέμειναν πρώτα από όλα αλληλέγγυοι ο ένας στον άλλον και παράλληλα άνθρωποι για να μπορούνε να πορευτούνε μαζί στον αγώνα που λέγεται ζωή.
Δεν θα σου κάνω την χάρη να έρθω από εκεί να στα πω, γιατί θα εκμεταλλευτείς το θυμό και την οργή και θα τα χρησιμοποιήσεις μαζί με τους μηχανισμούς του γαμημένου συστήματος σου , που στην ουσία και πάλι εδώ θύμα είσαι στην ουσία, γιατί δεν είναι καθαρά δικό σου(το σύστημα), απλά σε έχουν βάλει κάποιοι, αφού δεν μπόρεσες και δεν είχες ποτέ την ικανότητα και εσύ να αντιληφθείς το τι «μέλει γενέσθαι» παίζοντας το παιγνίδι τους.
Τα πρότυπα ζωής του ανθρώπινου είδους(τουλάχιστον του δικού μου) και με τον τρόπο που πορεύεται να ξέρεις καραγκιόζη ότι δεν είναι έτσι, όπως εσύ και οι όμοιοι σου νομίζετε ότι θα μας περάσετε.
Πίσω από την σοβαροφάνεια και τους τίτλους, η αλητεία στην μέγιστη μορφή της.
Αυτοί είστε.

Μπορώ να συνεχίσω με χαρακτηρισμούς και ετικέτες που αρμόζουν και παράλληλα σας καθρεπτίζουν και εσένα και τα αφεντικά σου αλλά και τους «αποκάτω» από σένα.
Όλα αυτά άλλωστε είναι γνωστά σε όλους, απλά υπάρχει «ομερτά» σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που θα ζήλευε και η γειτονική μας κατά παράδοση χώρα.
Το ότι μπορεί να είστε θύματα μιας κοινωνίας που την χαρακτηρίζει η σαπίλα, η υποκρισία, η σήψη, η παρακμή και ένα σωρό άλλα αυτό δεν με ενδιαφέρει.
Το να θέλετε να κάνετε μπίζνες και με τα λεφτά σας(?) και με τις πλάτες των (βολεμένων επίσης) ιθαγενών και με τον βιασμό του τόπου των προγόνων, αλλά και των απογόνων και με τις ανοχές του παρακράτους που υπάρχει και μας κυβερνά, μαζί με το έτερο ήμισυ τους την αντιπολίτευση, που στην ουσία βαδίζουν χέρι – χέρι και σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε κεντρικό, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
Αυτό που με ενδιαφέρει, για να έρθω στην ουσία είναι ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ (προπάντων την οικογένεια) να μην μας ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ.
Μάζεψε λοιπόν «Τα παιδιά».
Και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.
Ολα αυτά που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των «παιδιών», των δικό σου, των συνεργατών επίσης από την υποτιθέμενη αντιπολίτευση, αλλά και των οικογενειών των tour-operator που σε τελική ανάλυση, μια «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» είστε.
Τύφλα νάχουν οι παραδοσιακοί μας γείτονες, αυτή και αν είναι
"ΦΑΜΙΛΙΑ"... αλα "ΜΑΦΙΑ"
Βέβαια έχετε κάνει το κουμάντο σας όλοι.
Όλοι και όλα είναι «αντερ κοντρολ» πολιτική εξουσία, εκτελεστική εξουσία, δικαστική εξουσία, μαζί σας ….να μην ξεχάσω τα λαμόγια τους δημοσιοκάφρους...ξέρετε εσείς όπως άλλωστε και αυτοί.
Σε προκαλώ λοιπόν, να μου φέρεις τα εγγόνια σου να τα φιλοξενήσω ένα βράδυ.

Μπορείς?
Αφού βλέπεις δεν είμαστε πολίτες της ίδιας κατηγορίας έτσι δεν είναι ρε μαλάκα?
Δεν θα το κάνεις,... θα το κάνεις??
Ένα πράγμα να ξέρεις και να ξέρετε αυτά που τόσο καιρό φωνάζουμε και βιώνουμε σε καθημερινή βάση, είμαστε αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να το ανατρέψουμε με τις λίγες και όποιες δυνάμεις έχουμε, στην χώρα που εσείς την έχετε κάνει τσιφλίκι, την βιάζεται παρά φύση, εμείς οι απλοί και ταπεινοί που δεν έχουμε και να χάσουμε τίποτα θα αντισταθούμε και θα ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, απλά γιατί αυτό που εσείς αποκαλείτε για ιδία ωφέλη πάντα, δεν είναι ούτε τουρισμός, ούτε παρόν , ούτε μέλλον, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΙΣΜΟΣ μέσα στην ίδια την χώρα(πατρίδα) σας(μας)!
Τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι τον επόμενο Οκτώβρη...
Σε τοπικό επίπεδο μιλάω...
Αλλά και σε άλλο επίπεδο να μιλούσα... το ίδιο μου κάνει...
Ευτυχώς τουλάχιστον για μένα που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι μέσα σε αυτή την χώρα που δεν είναι Ελληνες και τους ακούω προσεχτικά, αλλά και κάποιοι άλλοι που είναι Ελληνες εκτός Ελλάδος όπου και πάλι τους ακούω προσεχτικά.
Σημειώστε το αυτό το τελευταίο αν θέλετε.
Πάντα ταπεινά ΕΓΩ ο ΚΑΝΕΝΑΣ!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλημερα,!!!!!!!!!!!!!!11
Τα λες για ολους μας.Ηρεμησε!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails