Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν βρίσκουν υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο του Ν.Ηρακλείου στη Ν.Δ.

Δεν βρίσκουν άτομα να κλείσουν το ψηφοδέλτιο στην τοπική Νέα Δημοκρατία, με τις αναζητήσεις να εντείνονται, αλλά και τις αρνήσεις να πολλαπλασιάζονται.

Η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, βρίσκει την τοπική Νέα Δημοκρατία ακόμα να ψάχνει, με τις αναζητήσεις να φτάνουν ακόμα και σε επίπεδο “εφεδρειών” με τον Γ.Γ. της Περιφέρειας κ. Τσόκα να έχει “πάρει ουσιαστικά πάνω του“ όλη την υπόθεση συγκρότησης ψηφοδελτίου.

Επίσημα η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου, τηρεί “σιγή ιχθύος”.
Επίσημα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μονάχα τέσσερις έχουν δεχτεί να είναι υποψήφιοι με την Νέα Δημοκρατία. Τα ονόματα που ακούγονται ως σίγουρα είναι της Αντιγόνης Ανδρεάκη, του Γιάννη Μανουρά, του Μανώλη Μαράκη και της Μάριαν Σφακιανάκη, η οποία επίσημα ούτε επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και αρνείται την υποψηφιότητά της, ενώ δεν αποκλείεται και οι άλλοι να αποσυρθούν.

Την υποψηφιότητα ωστόσο έχουν αρνηθεί τόσο ο πρώην βουλευτής κ. Γιώργος Δεικτάκης, όσο και οι Νεκτάριος Σερμάκης και Πρίαμος Ιερωνυμάκης.
Ούτε όμως ο κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης (πρώτος επιλαχών στις προηγούμενες εκλογές) φαίνεται διατεθειμένος να είναι αυτή τη φορά υποψήφιος.
Ούτε ο κ. Καράτζης ...ούτε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου, κ. Γιώργος Παπαδάκης.
“Κρούση” φαίνεται πως έγινε και στην περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Λήδα Ζαμπετάκη, η οποία όμως αρνήθηκε.
Πηγή:Patris.gr
Όταν "κατεβαίνουν" ονόματα στο ψηφοδέλτιο σας, όπως κάποιου νταβατζή και νονού, περιμένετε να δεχτούν οι όποιοι από το υγιές κομμάτι του χώρου να είναι στο ψηφοδέλτιο σας???
Σε τοπικό επίπεδο λοιπόν, όπου χρόνια τώρα ροκανίζει κάποιος και εκμεταλλεύεται την πίτα του τουρισμού και κατ` επέκταση της τοπικής οικονομίας μαζί με όλους αυτούς που προστατεύει – συνεργάζεται, από πρώτου βαθμού συγγενείας μέχρι πρώτου και β΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, μια καλά οργανωμένη δηλαδή αλυσίδα «εκμεταλλευτών», που δεν λογαριάζουν τίποτα μόνο τα ΙΔΙΑ ΩΦΕΛΗ.
Ομερτά μέσα στις κοινωνίες, ομερτά και μέσα στα κόμματα.
Γιατί δεν μιλάει κανένας λοιπόν??
Και το κακό είναι ότι αύριο μετά τις εκλογές, όπου θα αλλάξουμε διαχειριστές, πάλι οι ίδιοι μαζί την υπόλοιπη γνωστή παρέα κάποιων νέων διαχειριστών θα «κουμαντάρουν» και θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.
Τα αποτελέσματα γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails