Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Stop Spam Mails...Now!


Είναι μερικοί τύποι πολύ εκνευριστικοί τύποι, αναφέρομαι στον/στους διαχειριστές του blog epirusgate.blogspot, τους λες ευγενικά "δεν με ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις σας βγάλτε μας από την mail list σας" αυτοί τίποτα μας στέλνουν σχεδόν κάθε τους ανάρτηση, για το πότε τράκαρε το βαπόρι, για το πότε πιάσανε το βαποράκι, για το τι παίχτηκε στο νοσοκομείο, για το πότε φταρνίστηκε η θειά μου και άλλα τέτοια...

Ρε μάγκες σας... το είπαμε μια,δυο τριάνταδυο φορές τι άλλο πρέπει να γίνει...
φτάνει πια. Αλλά από ότι καταλάβαμε ούτε το mail box σας δεν ανοίγετε όπως είναι πάνε στον κάδο αυτά που σας στέλνουμε!
Και εμείς στέλνουμε αλλά μια ανάρτηση τον μήνα όχι κάθε μας ανάρτηση και όποιος ενοχλείται, και μας το πει, δεν ξαναλαμβάνει mail από εμάς.

Σας είχαμε καμιά δεκαριά link πάνε και αυτά σβήστηκαν, και όσο συνεχίζεται να στέλνεται ασύστολα spam (τα οποία τώρα πλέον πάνε κατευθείαν στον κάδο) τόσο θα την προωθούμε αυτήν την ανάρτηση, και θα κατέβει μόλις σταματήσετε.
Περαστικά σας.
Αναδημοσίευση από: http://apneagr.blogspot.com/2009/09/epirusgateblogspot-spamming.html

Να συμπληρώσω ότι πράγματι είναι αρκετοί οι φίλοι μπλογκερς που καταντάνε πολύ ενοχλητικοί με την συνεχή αποστολή spam-mails.
Αν κάποιο "ιδιαίτερο" post χρήζει την όποια αναδημοσίευση είναι κατανοητό, όλοι από μας να θέλουμε να το προωθήσουμε.
Εξάλλου υπάρχει από όλους μας η "λίστα ιστολογίων" όπου μπορούμε να παρακολουθούμε τις αναρτήσεις και ανάλογα και όποτε θεωρούμε απαραίτητη την όποια αναδημοσίευση, νομίζω,τότε όλοι πράτουμε αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails