Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Kαταγγελίες εις βάρος του δημάρχου Ηρακλείου.

Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του δημάρχου κάνουν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Όπως καταγγέλλουν, ο γιος του δημάρχου είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος εταιριών που δραστηριοποιούνται στη λειτουργία καφετεριών και άλλων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία εκ του νόμου αδειοδοτεί ο πατέρας του...
Δείτε το βίντεο:




Irakleio from tv xoris sinora on Vimeo.

Ο κ. Θεόφιλλος Τρουλλινός, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη» και ο πρώην δήμαρχος Μανόλης Καρέλλης τονίζουν πως στα καταστήματα αυτά παρατηρούνται σοβαρές παραβάσεις της νομοθεσίας ενώ κάποια από αυτά λειτουργούν χωρίς καν να έχουν τη σχετική άδεια. Αρμόδιος για την έκδοση των αδειών αλλά και για τον έλεγχο των καταστημάτων είναι ο ίδιος ο δήμαρχος.

Οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης μιλούν για ένα σύστημα που φαίνεται «να ελέγχεται πολύ καλά», για ευνοϊκή μεταχείριση του υιού Κουράκη από τον πατέρα-δήμαρχο και για προκλητικά πολυτελή ζωή του 24χρονου που «συζητιέται πια σε όλο το Ηράκλειο».

Ταυτόχρονα, αποκαλύπτουν πως εκτός από τη δική του καφετέρια ο υιός Κουράκης είναι συνιδιοκτήτης άλλης εταιρίας που προμηθεύει μεγάλο μέρος των καφετεριών της πόλης ενώ θέτουν και το ζήτημα του προτύπου ζωής που έχει ήδη επιβληθεί στο Ηράκλειο για το οποίο αναπαράγουν τον χαρακτηρισμό μιας «απέραντης καφετέριας...»
http://www.tvxs.gr/v24499
Δείτε και εδώ σχετικά: http://adegia.blogspot.com/2009/07/blog-post_2519.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας κατέβει το tvxs να κάνει μια βαθύτερη έρευνα και με άλλους δημάρχους,νομάρχες,δικαστικούς, τουριστικούς πράκτορες και πρώην βουλευτές....όλοι διαπλεκόμενοι από τις "καφετέριες" μέχρι τον τουρισμό.
ελέγχουν τα πάντα και είναι οι ανεπίσημοι νταβατζήδες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΜΟΥΓΚΑ....
ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

OOO είπε...

Φιλε ηρθε ο καιρος,μετα και τις επωνυμες καταγγελιες,να σου πω πως εχει η ιστορια.
Το καταστατικο της εταιριας που αναφερω στο ποστ μου στις 17-7-09 μου τοδωσε ο Μ.Καρελης γιατι καμμια απο τις εφημεριδες φυλλαδες του Ηρακλειου δεν το περναγε.Ομερτα!!Παρενθεση.Τοδωσε και σε αλλο ενα προσωπο,που ενας μπλογκερας το σκαναρε και τοβγαλε με το ονομα του ανθρωπου γραμμενο επανω με το χερι.Ας προσεχουνε λιγο οι μπλογκεραδες μ'αυτα.Κλεινει η παρενθεση.Μεχρι τωρα ολοι κανανε τουμπεκι.Εγω τελειωνα με μια σημειωση.Οτι κι αλλου Δημαρχοι λειτουργουν σαν οικογενεια.Στο Λ.Χερσονησου πατερας δημαρχος και υιος.Στο Ηρακλειο ο πατηρ αδειοδοτει τις δουλιες του γιου του.
Στην Χερσονησο το απεφυγε,την γλυτωσε,και ειναι εκτεθειμενος ο προεδρος του Λ.Ταμειου.Αν θα του δωσει αδεια ποτε.!!??
Κι εδω ερχεται αλλη ομερτα.Της αστυνομιας.Λαθος.ΠΡΟ-ΠΟ.Προστασια Πολιτη.Ακριβως!Προστασια στο μαγαζι του δημαρχιακου υιου.!
Ας σιχτιρι Λαμογια.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails