Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Ποιός είναι λοιπόν πατριώτης;


« Λένε, ότι ο κομμουνισμός χαλνά τις εκκλησίες και γδέρνει τους παπάδες. Τόσο χαζοί είναι λοιπόν οι κομμουνιστές, να χαλάσουν τις εκκλησίες, που δεν τους εμποδίζουν σε τίποτα; Μα γιατί; Εμείς βλέπουμε, ότι χιλιάδες παπάδες βρίσκονται τώρα στην πρωτοπορία του κινήματός μας και η συμβολή του κλήρου, που στάθηκε στο πλευρό μας, υπήρξε ανεκτίμητη.

» Και εδώ, λοιπόν, βλέπουμε φανερά, ότι αυτοί που μας κατηγορούν πως θέμε να διαλύσουμε την οικογένεια, δεν είναι άλλοι, παρά αυτοί οι ίδιοι, που την διαλύουν στην πραγματικότητα, ενώ εμείς επιδιώκουμε το στερέωμά της.

» Μας κατηγορούν, ότι θέμε να καταργήσουμε τα σύνορα και να διαλύσουμε το κράτος. Μα το κράτος εμείς το φτιάχνουμε σήμερα, γιατί δεν υπήρξε, μιά και που οι ίδιοι το είχανε διαλύσει. Ποιός είναι λοιπόν πατριώτης; Αυτοί ή εμείς. Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει νάβρει κέρδη σ’ όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι’ αυτό δεν νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους ».

Άρης Βελουχιώτης
«Ο λόγος της Λαμίας», σελ. 23-26.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σκατα στη κομμενη κεφαλα του τραβεστι σαδομαζοχιστη δολοφονου αρουλι βελουχιωτη σας σταλινικα αποβρασματα.
του συνεργατη γερμανων ιταλων και βουλγαρων κατακτητων.
ο ελληνικος λαος θα σας ξεκολιασει μεχρι θανατου στη μακρονησο και σας και τις οικογενειες σας σχιζοφρενεις μπολσεβικοι εγκληματιες.
τωρα ξερουμε τι εστι μπολσεβικισμος, τι εστι κοκκινη πανουκλα....

ΑΓΡΙΜΙ είπε...

χα χα χα χα χα χα χα

ΑΓΡΙΜΙ είπε...

ετοιμασου,θα πεταξω το κομμενο αδειο κεφαλι σου στα σκατα της ανωνυμιας σου,τον κωλο σου δεν τον γαμαν τ' αγριμια,δωστον στην γυναικα σου,να σου βαλει κωλοδαχτυλο να χυσεις,θα σε φυλακισω σε εκκλησια να σε γαμανε οι παπαδες,και δεν ξερεις ακομα τι παει να πει κοκκινη πανουκλα και τι σε περιμενει τρισαθλιο γαμημενο μαυρο σκουλικι φασισιστακι του κερατα πατερα σου

ΑΓΡΙΜΙ είπε...

Ζητω συγνωμη απο τον ιδιοκτητη του μπλογκ που φιλοξενησε το σχολιο μου,δεν θα ξαναχασω την ψυχραιμια μου με τους φασιστες.Λυπαμαι.

busy bee είπε...

Φίλε ΑΓΡΙΜΙ!
Καταλαβαίνω την οργή και το θυμό.
Απλά αν δεν σχολίαζες θα του διέγραφα το σχόλιο.
Ο σκοπός του νομίζω ήταν αυτός, να χάσουμε την ψυχραιμία μας.
Τώρα το αφήνω ως έχει.
Εξάλλου μίλησες με την γλώσσα που χρησιμοποιεί ο ίδιος.
Ωρα καλή.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails