Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Οταν ο σκοταδισμός των ρασοφόρων χτυπάει κόκκινο.


Το βιβλίο αυτό ο Θέμος Κορνάρος το έγραψε με βάση τις εμπειρίες που απέκτησε σαν εργάτης στα μοναστήρια του «αγίου» Όρους. Εκδόθηκε το 1933 αλλά όπως ήταν επόμενο οι ρασοφόροι αντέδρασαν αμέσως και έτσι το κράτος απαγόρευσε την κυκλοφορία του.

Η τελευταία του έκδοση έγινε μετά τη μεταπολίτευση (1977, εκδόσεις Χρόνος), αλλά σήμερα είναι εξαντλημένο και δυσεύρετο.
Στο Ιντερνετ υπάρχει απ’ όπου μπορεί να το «κατεβάσει» κάποιος σε μορφή pdf.
«Αλητόσκυλα» χαρακτηρίζει τους ρασοφόρους ο Θέμος Κορνάρος συμπληρώνοντας ότι σ’ «αυτούς ο χαρακτηρισμός «χτήνη» θα ήταν αλαφρός αν δεν προσέβαλε τα εργατικά ζώα».
Κάνουμε αυτή την ανάρτηση επειδή αγανακτήσαμε (για να χρησιμοποιήσουμε ήπιο χαρακτηρισμό) για την στάση του δεσπότη Πειραιά Σεραφείμ.
Με δυο λόγια το στόρυ της υπόθεσης.
Ο δεσπότης του Πειραιά στο κήρυγμα που έκανε στο «ποίμνιο» του αναφέρθηκε στην δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Παράτησε το καλυμμαύχι του δεσπότη και φόρεσε την τήβεννο του δικαστή βγάζοντας απόφαση. Το θύμα «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του», αφού σύμφωνα πάντα με τον αρχιρασοφόρο «οι "τέτοιοι" πάνε γυρεύοντας».
Και για να μην μείνει σε κανέναν αμφιβολία ότι το πόρισμα του είναι σωστό συμπλήρωσε: «Οι γκέι είναι ηθικά απονευρωμένοι, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής περιττωμάτων».

Ο συγγραφέας και ακτιβιστής –γκέι και ο ίδιος- Λύο Καλοβυρνάς στηλίτευση την στάση του δεσπότη στο περιοδικό «10%» που εκδίδει κάνοντας παράλληλα λογοπαίγνιο με τις λέξεις “παπάδες” και “παπάρες”.

Η αντίδραση του δεσπότη άμεση. Κατέθεσε αγωγή (εκδικαζόταν χτες αλλά λόγω παρέλευσης του ωραρίου αναβλήθηκε για τον Ιούνη) ζητώντας απ’ τον εκδότη του «10%» 1.000.000 Ευρώ (!!!).
Τόσο «κοστολόγησε» την ηθική βλάβη που, υποτίθετε, είχε υποστεί από τα γραφόμενα του Καλοβυρνού.

Τι να σχολιάσει κανείς απ’ τις ενέργειες του σκοταδιστή δεσπότη; Αν έμπαιναν σε αποτίμηση οι παπαριές που έχει πει ο ίδιος δεν θα έφτανε ολόκληρος ο προϋπολογισμός του κράτους.
βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails