Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

τι σοβαρό έμαθα από τη ζωή (so far)

25. Όταν όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά για πολύ καιρό , είναι απολύτως βέβαιο πως δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
26. Κανείς μαλλιάς δεν ζήλεψε ποτέ έναν φαλακρό για το κεφάλι του. Μπορεί να τον ζηλέψει για χίλια άλλα.Ένας φαλακρός όμως μπορεί να ζηλεύει έναν μαλλιά για 1000 + 1 , άρα είναι πάντα σε μειονεκτική θέση.
27. Μια κενή θέση πάρκινγκ ανάμεσα σε πεντακόσια αυτοκίνητα σημαίνει πως πίσω της κρύβει έναν κάδο.
28. Όταν ψάχνεις σαράντα λεπτά να παρκάρεις, είναι αποδεδειγμένο πως θέλεις σαν τρελός να κατουρήσεις. Μια πόλη με πρόβλημα στάθμευσης είναι ο παράδεισος των ουρολόγων.
29. Κακώς οι γυναίκες το θεωρούν αγένεια , όταν ροχαλίζεις αμέσως μετά το σεξ σημαίνει πως το καταευχαριστήθηκες , αλλιώς θα έμενες ξάγρυπνος να σκέφτεσαι τι πήγε στραβά.
30. Τα ATM είναι οάσεις για φτωχούς βεδουίνους. Οι πλούσιοι βεδουίνοι ζουν στην Ελβετία.
31. Ένας άντρας μπορεί να φορά το ίδιο σώβρακο μέχρι τα βαθιά γεράματα αρκεί να το πλένει τακτικά. Μια γυναίκα δεν μπορεί να φοράει το ίδιο βρακί μέχρι τα βαθιά γεράματα γιατί κάποιος άντρας θα βρεθεί να το κάνει κομμάτια .
32. Η κινητήρια δύναμη των πάντων είναι το χρήμα, όλα τα άλλα είναι τροχοπέδη. Το σεξ είναι η σούπερ αμόλυβδη.
33. Ο αλτρουϊσμός είναι αρετή με την προϋπόθεση πως εξαντλείται σε πιο αδύναμους και πιο φτωχούς από σένα γιατί αλλιώς είναι ηλιθιότητα...34. Στη λεπτή κόκκινη γραμμή μεταξύ χομπίστα και ψώνιου επικρατεί συνωστισμός.
35. Μεσήλικας είσαι ακριβώς στα 39. Όταν το προσδόκιμο ζωής για τους άντρες ανέβει στα 95, το ξανασυζητάμε.
36. Υπάρχουν και γυναίκες μεσήλικες αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς συμβαίνει αυτό.
37. Η μεσογειακή διατροφή είναι μια πάρα πολύ ισορροπημένη διατροφή αλλά έχει μεγαλύτερη πλάκα να παραμένεις διατροφικά ανισόρροπος.
38. Ο έρωτας απέχει από την αγάπη ένα βήμα αλλά βρέχει , είναι πολύ σκοτεινά και κανείς δεν ξέρει πού θα πατήσει μετά οπότε καλό είναι να το ξανασκεφτείς.
39. Μια από τις Πύλες της Κόλασης είναι η πόρτα του ψυγείου, φρόνιμο είναι λοιπόν να μη παίζει κανείς με το Κακό αγοράζοντας δίπορτα ψυγεία.
40. Ένας ωραίος, πλούσιος και με χιούμορ straight άντρας δεν πρέπει να υπάρχει στη σύνθεση οποιασδήποτε αντροπαρέας που σέβεται τον εαυτό της.
41. Όταν νομίζεις πως το βαρέλι δεν έχει κι άλλο πάτο , σημαίνει πως δεν έχεις ιδέα από τις νέες τεχνολογίες στα βαρέλια.
42. Μεταξύ Ρεμπούτσικα και Πλιάτσικα διαλέγω Monika.
43. Οι άνθρωποι που σκέφτονται πάρα πολύ πριν ενεργήσουν ή έχουν ελλιπή πληροφόρηση ή είναι βραδύστροφοι .
44. Ο καλύτερος άντρας για μια γυναίκα είναι ένας ορφανός άντρας.
45. Η καλύτερη γυναίκα για έναν άντρα είναι η μαμά του στο σώμα της Charlize Theron. Ούτε ο Χίτσκοκ μπόρεσε να το σκεφτεί αυτό.
46. Το χρήμα δεν μπορεί να αλλάξει έναν σώφρονα άνθρωπο. Απλά μπορεί να αλλάξει όλους τους τριγύρω του οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να αλλάξουν αυτόν.
47. Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Τόσα εκατομμύρια ζόμπι κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
48. «We are all born mad. Some remain so». Kαι χίλια σαρανταοκτώ να έγραφα, πάλι ο Beckett θα έγραφε το καλύτερο.
Bonus
48+1 . Γράψε ένα manual ψύχραιμης και θετικής αντιμετώπισης κάθε στριμόκωλης κατάστασης που πέρασες. Μετά σκίστο και αυτοσχεδίασε την επόμενη φορά που θα διαλύονται όλα τριγύρω σου, κάτι καλύτερο θα βγει.
(μαθαίνω -από τη ζωή - εξαιρετικά γρήγορα και ξεχνάω γρηγορότερα, γιατί όσα λιγότερα ξέρεις τόσο καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι, end)
Κ.Κ.Μοίρης

2 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Σωστός..
;-))))
Καλημέρα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

busy bee είπε...

Αψογος θα έλεγα...
Την καλημέρα μου Γλαρένια.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails