Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Η οικονομική κρίση αύξησε τις εξωσυζυγικές σχέσεις.


Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι σε τράπεζες στη Βρετανία επιζητούν καθημερινά τη σύναψη εξωσυζυγικών σχέσεων και το κάνουν κυρίως γιατί έχουν ανάγκη να τους αγαπούν, ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα "ΙllicitEncounters".

Η ιστοσελίδα αυτή, που σκοπός της είναι να βοηθά τους παντρεμένους να προχωρούν σε μυστικές και παράνομες προσεγγίσεις και που τα μέλη της αγγίζουν τις 350 χιλιάδες μόνο στη Βρετανία, διαβεβαιώνει ότι "έχει σημειωθεί μια τεράστια άνοδος των εγγραφών από άτομα που κυρίως εργάζονται σε τράπεζες ή στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα", κυρίως μάλιστα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν οι περισσότερες τράπεζες παγκοσμίως όδευαν προς το γκρεμό.

Και τώρα εξακολουθούν οι περισσότεροι πελάτες της ιστοσελίδας να προέρχονται από τον τραπεζικό τομέα, αφού ξεπερνούν τα 20 χιλιάδες μέλη.

Η ιστοσελίδα πρότεινε ένα ερωτηματολόγιο - απολύτως μυστικό και χωρίς αποκάλυψη ονομάτων - σε 639 τραπεζικούς με το βασικό ερώτημα "ποιοί είναι οι κύριοι λόγοι που τους οδήγησαν να συνάψουν μια εξωσυζυγική σχέση"...Η πρώτη-πρώτη απάντηση των περισσότερων ερωτηθέντων ήταν "γιατί θέλω να με αγαπούν". Η απάντηση θεωρείται απολύτως φυσική αν λάβει κανείς υπόψη του ότι οι τραπεζικοί "έγιναν τα πιο μισητά πρόσωπα αφότου ξέσπασε η οικονομική κρίση".

Δεύτερη απάντηση ήταν "το ρίγος που αισθάνεται κανείς όταν κάνει κάτι παράνομο αλλά πολύ ευχάριστο". Τρίτη απάντηση ήταν "η βαρετή συζυγική ζωή. Όλο τα ίδια και τα ίδια".

Ακολουθούν απαντήσεις λίγο πολύ αναμενόμενες όπως "να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα", "να ενισχύσουμε το εγώ μας", "να αποφύγουμε ένα επώδυνο διαζύγιο", "να ξοδέψουμε χρήματα με κέφι", "να ξεπεράσουμε το καθημερινό στρες" ενώ κάποιοι απάντησαν χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση: "Μου προέκυψε, να το ξεπεράσω;", ή " ήταν μια ευκαιρία για νέες γνωριμίες".

Τέλος υπήρξαν και κάποιες απαντήσεις όπως "για να ξεφύγω από την πίεση που μου ασκούν οι ανώτεροι συνάδελφοί μου" και τέλος μια απάντηση που δείχνει πόσο πιέζεται ο εργαζόμενος στην όποια δουλειά κάνει: "Να καταφέρω να ξεκουνηθώ από τη βαρετή επαγγελματική ζωή μου και να "πετάξω" σε μια πιο προσωπική".
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails