Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

επιτροπές ενάντια στην ακρίβεια – φτώχεια - ανεργία!


Οι επιτροπές Ακρίβεια-STOP εντείνουν τώρα τη δράση τους. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, μαζί με κινήσεις πολιτών και επιτροπές κατοίκων σηκώνουμε τις μπάρες των διοδίων την Κυριακή στις 12:00 και απαιτούμε την πανελλαδική κατάργηση τους. Συμμετείχαμε στο πανελλαδικό συντονιστικό που έγινε στο Βόλο και μεταξύ άλλων αποφασίστηκε:
"ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καταργηθουν οι αποικιακού τύπου συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων. Συμβάσεις που επιτρέπουν στην «παραχωρησιούχο» εταιρεία να τοποθετεί διόδια μετωπικά και πλευρικά όπου και όσα θέλει, αδιαφορώντας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα συγκοινωνιακά προβλήματα που δημιουργούνται ,καθώς και να αυξάνει κάθε χρόνο τις τιμές των διοδίων."

Στο Ηράκλειο το προηγούμενο διάστημα αναδείξαμε την κοροϊδία των μεγάλων αλυσίδων super market με παρεμβάσεις μέσα και έξω από αυτά, ενώ επίσης διαμαρτυρηθήκαμε ενάντια στη ληστεία των τραπεζών. Φωνάξαμε ενάντια στα καρτέλ στο θέμα του λαδιού αλλά και στο θέμα των υγρών καυσίμων.

Ελάτε να διαμορφώσουμε από κοινού τις επόμενες κινήσεις μας και να συζητήσουμε τα προβλήματα μας, το Σάββατο 19/12 στις 19:00, στον πολυχώρο ΞΑΣΤΕΡΙΑ (Ραδαμάνθυος 5 έναντι Αγίου Μηνά).

http://www.akribeia-stop.gr/
akribeia.stop.ira@gmail.com
ελάτε σε επαφή με τις επιτροπές ενάντια
στην ακρίβεια – φτώχεια - ανεργία!
Γιώργος 6936 546600
Θεόδωρος 6932 255748
Δημήτρης 6936 267918

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails