Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

"Φραγμό στην ανεξέλεγκτη δράση των φασιστών".


Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη διάρκεια αντιρατσιστικής εκδήλωσης στην πλατεία του Μετρό Πανόρμου, την οποία διοργάνωνε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων με τη συμμετοχή κατοίκων της περιοχής.

Ομάδα περίπου σαράντα ακροδεξιών επιτέθηκε με ξύλα και άλλα αντικείμενα στους συγκεντρωθέντες, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή κατά την οποία τραυματίστηκε μία 50χρονη γυναίκα. Η τραυματίας διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και προχώρησαν σε 44 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι οδηγήθηκαν για ανάκριση στη ΓΑΔΑ....Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή επίθεση που είχαν πραγματοποιήσει ακροδεξιοί τις τελευταίες μέρες στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου όπου προξένησαν ζημιές.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση, σε ανακοίνωσή της, καλεί την κυβέρνηση «να βάλει φραγμό στην ανεξέλεγκτη δράση των φασιστών, να προστατέψει επιτέλους τους δημοκρατικούς πολίτες, τους μετανάστες από τις επιθέσεις και τη δράση των φασιστικών στοιχείων».
ΑΠΕ

2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Γιατί να μην αποθρασυνθούν; Αφού επί μήνες και μήνες δεν γίνεται συζήτηση στη τηλεόραση χωρίς τη συμμετοχή Πλεύρη ή Βελόπουλου! Έχουμε φτάσει στο σημείο να χαράζουν αυτοί καινούρια ήθη.
Και, φυσικά, ο εκάστοτε υπουργός Δημόσιας Τάξης τούς χάιδευε τα αφτιά. Θα θελήσει ο Χρυσοχοΐδης να τους βάλει χέρι; Αμφιβάλλω. Αυτός μόνο προληπτικές συλλήψεις 13χρονων ξέρει να κάνει!

busy bee είπε...

Καλησπέρα Λωτοφάγε!
Αναρωτιέμαι αν συνειδητοποιούν, πράγματι,την καθημερινή "χρήση" όλων αυτών από τα ΜΜΕ, εκτός και αν γίνεται επί σκοπό.
Και συμφωνώ μαζί σου και παράλληλα ανατριχιάζω στην ιδέα των "καινούργιων ηθών" που χαράζουν και πόσο επικίνδυνοι γίνονται.
Ωρα καλή.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails