Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Καμπάνια άθεων εναντίον χριστιανικής διαφημιστικής εκστρατείας.


H αθεϊστική οργάνωση United Coalition of Reason, στην προσπάθειά της να ενθαρρύνει τους άθεους σε όλες τις ΗΠΑ και να τους φέρει κοντά, διοργανώνει μια διαφημιστική καμπάνια με αθεϊστικά μηνύματα.

Η ιδέα για τη συγκεκριμένη καμπάνια προέκυψε όταν ένας χριστιανός επιχειρηματίας στην πόλη Tampa ξόδεψε 50.000 δολάρια για να γεμίσει διαφημιστικές με μηνύματα που κατήγγειλαν το διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας.

Έτσι ως απάντηση η οργάνωση ξόδεψε το διπλάσιο ποσό για να αναρτήσει τα δικά της μηνύματα στις διαφημιστικές πινακίδες. «Δεν πιστεύεις στο θεό; Δεν είσαι μόνος σου» και «Για να είσαι καλός άνθρωπος δε χρειάζεσαι απαραίτητα το θεό» είναι τα βασικά μηνύματα ενώ σε άλλο έγραφε: «Είσαι καλά χωρίς το θεό;Εκατομμύρια είναι»....Όπως ήταν αναμενόμενο η εκστρατεία επέφερε αντιδράσεις σε μια χώρα που 8 στους 10 πολίτες δηλώνουν πως πιστεύουν στο θεό. Στο Cincinnati, ο ιδιοκτήτης διαφημιστικής πινακίδας κατέβασε τα μηνύματα επειδή δέχτηκε απειλές για τη ζωή του ενώ και σε άλλες περιοχές υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες.
Πηγή: Guardian
http://tvxs.gr/node/52484

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails